Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 0°C | 7°C Még több cikk.

Lébényi csodatea vagy ˝gyógyszermaffia˝?

Megtévesztés miatt büntetné a Gazdasági Versenyhivatal dr. Dávid Tamás professzort, a CoD tea-rendszer feltalálóját, aki sajtótájékoztatón bejelentette, nem adja föl több évtizede tartó küzdelmét a rák ellen, a betegek érdekében.


Mihálovits András, a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) szóvivője megkeresésünkre a „tisztességtelen piaci magatartásra" hivatkozva megtévesztésről beszélt, a világ több pontján is mert dr. Dávid Tamás professzor, a tea-rendszer feltalálója viszont határozottan cáfolta az ellene felhozott vádakat.

Plusz C-vitamin – nagy dózisban

Háziorvosoknak, onkológusoknak, az előrehaladott áttétes rákosoknak a professzor heti háromszor, alkalmanként 15-60 ezer milligrammnyi megadózis intravénás C-vitaminkezelést is javasol és további tanácsa szerint a méregtelenítés, a lúgosítás és az immunerősítés céljából kerülendô a stressz, a dohányzás, az alkoholfogyasztás, valamint a sok hús és állati zsír fogyasztása.

A lébényi Nemzetközi CoD Rák Információs és Prevenciós Központ Kiemelkedően Közhasznú Alapítvány elnöke elmondta, ügyvédei tanácsára szükségszerűnek tartotta sajtótájékoztató összehívását, hiszen többször megfenyegették, vádolva, hogy „tisztességtelen magatartást tanusít, rontja a „gyógyszermaffia" gazdasági érdekeit.

„Finnországtól a tengeren túlig sokfelé hívnak, s az is mert: a betegek közül nagyon sokan személyesen is megkeresnek a lébényi központunkban.

Az áttétes betegek, a gyerekek is gyógyulni szeretnének. Valószínű, ha az elmúlt tíz évben nem húszezer beteg megmentéséről lenne szó, akkor most nem beszélnénk, ez nem is lenne téma. De itt a tények, a számok, az alapítvány karitatív tevékenysége megkérdőjelezetetlen. Havonta például 2-300-an jönnek össze a CoD Gyógyultak Klubjában, s az elmúlt években több mint 600 orvos fordult hozzánk a saját, illetve a családjukban, az ismeretségi körükben előforduló betegségük kapcsán."

Dr. Dávid Tamás úgy vélte, ha valaki a sugár- és a kemoterápia mellett egyéb biológiai gyógymódot kidolgoz, vagy alkalmaz, annak a becsületébe gázolnának: büntetnék, tönkretennék, s ez a „hadjárat" ellene is elkezdődött. „Pedig a daganat csak tünet: a test, a lélek és a szellem egyensúlyának zavara, az egész test megbetegedéséről van szó. Erre mutattak rá azok a kutatók, akiket tönkre tettek, elnémítottak." – magyarázta a professzor, aki kérdésünkre megerősítette: a civil szervezet az őt ért vádak ellenére is működik tovább.

Illusztráció.
Illusztráció.


A GVH-tól kapott információ szerint egy-két hónapon belül lezárul a jelenleg is tartó eljárás, amelynek lényege, hogy a CoD tea-rendszer gyógyhatását az érintett alapítvány munkatársainak hitelt érdemlően igazolniuk kell.

Dr. Andaházy Márta soproni fogorvost éppen három éveműtöttték rosszindulatú béldaganattal. Nem esett kétségbe, s ezt – elmondása szerint – annak köszönheti, hogy korábban már egy előadás kapcsán megismerte Dávid professzor szemléletét, egyszerűen hitt a tea hatásában. Életmódot váltott, betartott minden tanácsot, így az operációja után fél évvel már újra dolgozott, s 2007 novembere óta minden lelete negatív.


 Payer Öcsi is teázik

Payer András, a népszerű énekes-zeneszerző évtizedek óta figyelemmel kísérte Dávid professzor tevékenységét. „Amikor szeptemberben jól rám ijesztettek az orvosok, hogy nagy a baj, nem haboztam: felkerestem őt. Kivételes barátséggal és szeretettel fogadott, amiben benne volt a szeretet és a bizta tás. Amióta a teáját iszom és az ajánlott protokollja szerint élek, visszanőtt a hajam, teljes erőmben vagyok: futok, fát vágok, s nemcsak úgy érzem, a leleteim is bizonyítják, napról-napra javulok. Újra fellépek, ám ez a családom szeretete és hozzáállása nélkül lehetetlen lenne. A protokollt maximálisan betartom, azaz ha itthonról elmegyek, a déli teám nálam van, ebben nincs, nem lehet botlás.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Feljelentések szemetelésért

A hulladékudvarokat még alig állították üzembe, két esetben is illegális szemétlerakókat buktattak… Tovább olvasom