Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Látta már Győrt madártávlatból? Légi fotók a városról

Kíváncsi, hogy milyen az ETO-stadion, a strand vagy az Audi-beruházás a fellegekből? Itt a nagy alkalom, ne hagyja ki képgalériánkat!

A felvételeket a Kerozingőzös.hu munkatársa Pap Ferenc bocsátotta rendelkezésünkre.


Légi fotók Győrről - képek: Kerozingőzös.hu

Olvasóink írták

 • 9. elemér 2011. augusztus 04. 15:33
  „Lehetne a Kinai példád is követni. Olympiai stádium egy Györ nagyságu városban, ami tök üres.”
 • 8. pappe 2011. augusztus 04. 11:41
  „7-hez: kösz a kiegészítést. Azért remélem nem fog a fejünkre potyogni. A nagy reklámtranszparensek mögé viszont szívesen benéznék egy vakuval+fényképezőgéppel! :)”
 • 7. bn 2011. augusztus 04. 11:27
  „#6: "ETO-Park monumentális épületén meg a burkolólapok közé nem ártana némi fuga"

  De, ártana! Az ugyanis egy kiszellőztetett homlokzatburkoló lap. Nem kell fugázni, mert nem csempe kategória...”
 • 6. pappe 2011. augusztus 04. 11:10
  „ETO-stadion (pálya?) témához még annyit: azért némi betonfesték még elfért volna rajta, így ugyanis főleg Budapest felől érkezve eléggé siralmas és szürke betontömegnek látszik. Le Corbusier meg forog a sírjában. Az ETO-Park monumentális épületén meg a burkolólapok közé nem ártana némi fuga. Na mind1, lehet, hogy arra már nem volt pénz. Jah és ´odre´-nak válaszolván: nem, nincs bérletem és a Verebes-korszak óta nem is voltam ETO-meccsen, sőt hazai bajnoki mérkőzéseket sem nézek meg még a tévében sem. /Pedig van pár sport-csatorna./ Egyszerűen nem idegesítem magam a nulla színvonallal. De például a Bajnokok Ligája meccseit a párommal együtt szoktam nézni és akkor meg szoktuk állapítani, hogy "ez igen, ez foci!" :)”
 • 5. odre 2011. augusztus 04. 10:58
  „Uraim!
  Önöknek is megvan a lehetősége, hogy saját stadiont építsenek! Rajta! Az lehet "igazi stadion" (amit nem is értek, nyilván az is a pályából meg a lelátóból állna), normális Aréna! Egyébként biztos vagyok benne, hogy Önök bérletes ETO-szurkolók, és minden hazai meccsen ott ülnek a lelátón.
  Nekem így is tetszik. Nem tökéletes, vannak részei, főleg a szálloda, amelyen látszódnak a spórolás jelei, de az vesse Tarsolyra az első követ, aki áldozott már ennyi milliárdot egy stadionra.”
 • 4. pappe 2011. augusztus 04. 10:23
  „3-hoz: egyetértek. Még azt is megkockáztatom, hogy nem igazi stadion, csak két lelátóval rendelkező pálya. Amúgy ezekben a légi felvételekben az az igazán jó és szép, hogy nem látható rajtuk a parlagfű, a repedezett és gödrös utak/járdák és még a hajléktalanokat sem lehet megkülönböztetni az átlagos járókelőktől. Jah és a Cziráki medence is olyan, mintha olimpiai úszópálya lenne...”
 • 3. sabika 2011. augusztus 04. 10:05
  „Az ETO stadion borzasztó...hihetetlen, miért nem lehetett egy normális Arénát építeni ennyi pénzből??”
 • 2. pozdorja 2011. augusztus 04. 08:33
  „Egyrészt van amikor nem volt roppant piszkos a víz, másrészt egy áradó folyó hordaléka nem biztos hogy piszoknak számít a szó rossz értelmében. Gyerekkoromban sokat fürödtem a Dunában, ma nem nagyon mennék bele...”
 • 1. elemér 2011. augusztus 04. 08:12
  „Roppant piszkos a viz. Valamikor ott volt kinti uszoda. Hogy lehetett abban fürödni, vagy akár halászni ?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

GYŐR-SZOL behajtás: több mint ezer adós fizette be a számlákát

A győri holding nyári behajtási kampányában több mint ezer ügyfél rendezte tartozását. A hulladékkezelési kintlévőség azonban így is 270 millió forintra rúg. Tovább olvasom