Kisalföld logö

2017. 05. 28. vasárnap - Emil, Csanád 12°C | 24°C Még több cikk.

Lakossági iroda nyílt

Megnyitotta első lakossági irodáját a Győri Polgári Kör, s a következő időszakban minden kerületben ily módon is igyekszik közelebb jutni a választókhoz.
A „mintairoda" a Baross út 63. számú épületben (a volt tanácsi tervező) tegnaptól tanácsadással és akár konkrét ügyintézéssel is várja a kerület választópolgárait – egyebek között erről beszélt tegnap a városházán tartott sajtótájékoztatóján a Győri Polgári Kör elnöke, Sárai Anikó, aki polgármesterjelöltként is indul a választásokon. Szeretnék, ha minden kerületben lenne ilyen lakossági iroda, ahol folyamatosan találkozhatnak majd képviselőikkel a választók. A Győri Polgári Kör az irodájában várja azokat is, akik ajánlószelvényükkel az ő jelöltjeiket támogatják.
Sárai Anikó elmondta a sajtótájékoztatón, a Területi Választási Irodától várják az állásfoglalást, hogy a Fidesz kampánya során jogosultan használhatja-e a „GYPRI POLGÁRI KÖRÖK" megjelölést, amely még így, többes számban és csupa nagybetűvel írva sem határolja el pontosan a Fideszt egyébként nem támogató Győri Polgári Kört. Mint mondta, sok helyen a polgári körök már hat-nyolc éve működnek, s a legtöbb helyen nincs is Fidesz-alapszervezet. Pénteken egyébként Budapesten találkoznak a választásokon nem a Fidesszel közösen induló polgári körök képviselői.
A csütörtöki sajtótájékoztatón bemutatták a Győri Polgári Kör újabb képviselőjelöltjeit. A 12-es választókerületben Hofer Károly, a 10-es kerületben Horváth Zsuzsa, az 1-es kerületben Farkas Péter, a 6-os kerületben Bodrogi Barbara, a 20-as kerületben Galgóczi Istvánné, a 14-es kerületben Szász Marianne indul.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Indul a Nemzeti Néppárt

Önállóan, az egyetlen Győrött bejegyzett pártként indul az önkormányzati választásokon a Nemzeti… Tovább olvasom