Kisalföld logö

2017. 07. 27. csütörtök - Olga, Liliána 16°C | 20°C Még több cikk.

Lakatlan házból lopott volna fémet és vezetékeket

Győr-Újvárosból riasztotta a Győr-Szol munkatársa a rendőrség ügyeletét egy folyamatban lévő betöréshez, 2013. február 13-án délelőtt.
Az elkövetőt sikerült a férfinak megzavarnia, aki futva menekült el a helyszínről.

A vizsgálat megállapította, hogy az ismeretlen tettes két, jelenleg lakatlanul álló önkormányzati bérlakásba, a kémlelő ablakát kitörve jutott be. Átkutatta az ingatlanokat, a kábeleket kitépte a falból, majd fém tárgyakat készített össze, hogy majd később elszállítva értékesíti azokat.

A bejelentő által megadott személyleírás alapján, a győri járőrök másnap délelőtt ellenőrzés alá vonták a 31 éves helyi férfit, aki alaposan gyanúsítható a betöréses lopás elkövetésével. Bűnügyi őrizetbe vételére 2013. február 14-én került sor.

A férfi nem volt ismeretlen a győri rendőrök előtt. Február elején önkényesen költözött be az önkormányzat lakatlanul álló bérlakásába, ahol a villanyvezetéket visszakötve, illegálisan használta az áramot.

Ellene betöréses lopás megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Győri Rendőrkapitányság.

Olvasóink írták

 • 11. zsoli 2013. február 18. 14:19
  „Igen, rétinéger volt az elkövető. Láttunk már sok ilyen esetet, de, hogy egyetlen esetben sem az elszenesedett hulláját találtuk volna meg a vezeték egyik végén, olyanra nem emlékszem.
  Ott a pont aki látja végre, hogy a rendőri melónak a bírósági ítéletek, vagy végzések tesznek pontot a "végére". ... és újra kezdődik minden elölről. NINCS elrettentő ereje számukra a jognak. Helyszínen rendezni pedig nem lehet, mert rám rohad a lakat...”
 • 10. K83 2013. február 17. 18:56
  „9.

  Szerintem a bűnözőket a jog védi. Senki más. A jogot meg a Kossuth téren hozzák azok, akiket elég sokan megválasztottak. Túl kell látni kicsit a dolgokon. Az élősködőket igen, meg lehetne fékezni. A törvény meg is van, de a bíróság nem csukja be őket. Beszéld meg velük!”
 • 9. Csetneky 2013. február 16. 22:17
  „kató11

  Tudsz valamit barátom! Pontosan ugyanezt írtam le több alkalommal, mégis mindig kimoderáltak. Ezek szerint már ők is tudják, hogy ez az egyetlen megoldás!!!??? :)

  Egyébként ha végre a "bűnüldözők" nem a bűnözőket, hanem a normális, dolgozó, adófizető állampolgárokat védenék, valamint az éppen hatalmon lévő politikusok nem a támogatóik és "tanácsadóik" zsebét tömnék, még akármi is lehetne. Az első lépés azonban mindenképpen az élősködők megfékezése!”
 • 8. K83 2013. február 16. 21:59
  „Sajnos az elég kevés, hogy nem volt ismeretlen a rendőrök előtt. A rendőrök ha el is kapják a férget, a bírók elég ritkán zárják be őket. Attól, hogy valakit a rendőrök őrizetbe vesznek, a bíróság még kiengedheti és ki is engedi. Bár ezt kevesen tudják.”
 • 7. Karcsika 2013. február 16. 21:03
  „Mivel nem lehet őket kinyírni, csak arra kéne rávenni őket, hogy balliberálisoktól lopjanak.
  Ha már ők sem pártolnák őket, más lenne a megoldás.”
 • 6. Bagoly11 2013. február 16. 19:10
  „Nem tudom miért van szabadlábon,és miért nem fogják be valamilyen villamossági munkára ha ennyire ért a szereléshez.1 év ingyen meló aztán meggondolná mit honnan vesz el.”
 • 5. kató11 2013. február 16. 19:01
  „Egyre jobban biztos,csak a jobbik tudna rendet tenni.Igen le kellene vágni a kezét majd meggondolnák hogy lopnak, ölnek, rabolnak e még”
 • 4. állampógár 2013. február 16. 17:18
  „Valami irokéz származék gondolom.Abba a kultúrkörbe passzol a cselekmény.”
 • 3. fleto.franci 2013. február 16. 14:09
  „2. verembele 2013.02.16. 10:33

  Majdnem mindennel egyet értek!

  A kérdés: ki lehetett az az elvetemült, aki kitépte a kábeleket a falból? Tipp?”
 • 2. verembele 2013. február 16. 10:33
  „Tisztelettel.
  "A gyanusított nem ismeretlen a rendőrök előtt" Ez engem mindig megfog...A "TETŰ" mégis szabadlábon flangál...
  Önkényesen beköltözik, önkényesen betör és lop, önkényesen megbabrálja az áram vezetéket, (akár Győr, Szarvas u. gázrobbanás), önkényesen csak simán felakasztanám...Hm....A Jog és Fajvédők nem etetik Őket/fajtájukat..
  Csak visítoznok, hogy nem emberi a bánásmód velük szembe...He?
  Drasztikus lépések kellenek, nem "nyalóka osztás", ha nem kemény szankcionálás..10 év kényszermunka...
  Drága az üzemanyag, spórolni lehetne az "ÉLŐ" kényszermunka bevezetésével. A sitten mégjobban kiokosodik a "JÁTÉKOS" és ismerve a mondást: Kutyából nem lesz szalonna....Ott folytatja, ahol abbahagyatták vele.....
  Üdv.”
 • 1. zoltania2 2013. február 16. 10:20
  „Le vágni a kezét !”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendőri intézkedés életet mentett

A 14. szánú főút ellenőrzése során figyelt fel 2013. február 14-én este a körzeti megbízott a az út… Tovább olvasom