Kisalföld logö

2017. 08. 23. szerda - Bence 14°C | 23°C Még több cikk.

Küzdelem a kukákkal

Győrött, a Déry Tibor utca 2. és Illyés Gyula utca 8. szám előtti területen több személygépkocsi törése és javítása után sem talál módot a szolgáltató, hogy a kukákat megfelelően rögzítse.
Az eseményekről néhány képet beküldő olvasónk, Gyurkovics György már többször beszélt telefonon illetékessel, sőt, jelezte, hogy szívesen nyújt segítséget a megoldáshoz. Szél esetén – és ez a huzatos részen nem ritka – ugyanis a kukák önálló életre kelnek. A rögzítési próbálkozások nem jártak eredménnyel.

Olvasónk szomorúnak tartja, hogy a kommunális szolgáltató műszaki vezetése ezzel a bonyolultnak igazán nem mondható üggyel évek óta sikertelenül küszködik.

A térség önkormányzati képviselője, Horváth László egy hónapja még azt üzente, a rögzítést közbenjárására megoldották. A kapott képeken úgy láttuk, sikertelenül.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Három és fél iskolányi győri diák nem győri

Három és fél általános iskolát lehetne megtölteni azokkal a gyerekekkel, akik a környező településekről járnak be valamelyik győri intézménybe. Az 1326 diák persze nem egyenlően oszlik el a város iskoláiban. A szülők választását nemcsak az intézmény híre és oktatási kínálata befolyásolja, hanem a megközelíthetősége is: a vidéki buszpályaudvar közelében lévő iskolákban kiemelkedően magas a vidékiek aránya. Tovább olvasom