Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Közgyűlés, Gárda, Szabó János

A csütörtök délutáni közgyűlésen dől el, hogy a képviselő-testület elhatárolódik-e a Magyar Gárdától. Feltehetően fokozott média érdeklődés kíséretében fog zajlani az ülés - mint ismeretes, éppen az elhatárolódást tárgyaló bizottsági ülésen hangzott el Szabó János nagy port felkavaró, roma kisebbségre vonatkozó kijelentése.
A közgyűlés délután 15 órakor veszi kezdetét a győri városházán. A múlt hét szerdán elhangzott, a Gárda védelmében tett kijelentés miatt egymást követik a sajtónyilatkozatok, elhatárolódások, lemondásra való felszólítást pedig nem csak Szabó, hanem Herkely Ákos, az ominózus ülés vezetője is kapott, "alkalmatlanság" okán.

A Kisalföld napilap cikke nyomán az országos média is hírt adott az eseményekről, a közgyűlés emiatt feltehetően fokozott médiaérdeklődés kíséretében fog zajlani.

Olvasóink írták

 • 11. DINA DINA 2008. április 07. 16:51
  „ÉN MINDEZEKHEZ,CSAK ANNYIT FÜZÖK: ÉLJEN A MAGYAR GÁRDA!!NEM VÉLETLEN A SZLOGÉN::: SZEBB JÖVŐT....ÉS ÖK EZT AKARJÁK IGAZUK VAN.ŐK IDÁIG CSAK SEGITETTEK MÁR CSALÁDOKON ,NEM PEDIG KIVETTÉK A PÉNZT A ZSEBEKBŐL...MINT EZ A KORMÁNY.....IGEN IS CSAK ALAKULJON A MAGYAR GÁRDA....HAJRÁ ..HAJRÁ...ADJON AZ ISTEN SZEBB JÖVŐT.”
 • 10. Laci bácsi 2008. február 08. 01:24
  „A Magyar Gárdából azok csinálnak sarkalatos kérdést, aki el akarják terelni a feigyelmet az Egészség biztosító privatizálásáról, hogy amíg mi marakodunk, addig kilopják a szmünket! A 30-40év alatt befizetett TB járulékot egyetlen tollvonással odaadják a haramiának! a magán- profit-gíűjtőknek.
  Az a taktikájunk, hogy " a legjobb védekezés a támadás"! Hogy mi csak magyarázkodjunk, bizonygassuk, hogy a Magyar Gárda ilyen fehér, meg olyan szent, addig ők röhögnek a markukban, és kilopják a szemünket, hogy a gyermekeinknek semmi sem marad, csak a rájuk diktált normák, és a számlák!”
 • 9. Laci bácsi 2008. február 08. 01:19
  „Manapság az a taktika, hogy aki nem tetszik arra rá kell kiabálni minden mocskot addig amíg mindneki el nem hiszi, hogy ez igaz. Olyanokat kiabálnak rá, amit maguk, a gyalázkodók elképzelnek, vagy ami el akarnak hitetni a lakossággal.
  Ezt a lakosság lehiszi, és úgy hiszi, hogy már meg is történt!
  Ugyanez történik most a Magyar Gárda kapcsán! Előre kiabálják, hogy a Magyar Gárda fasiszta, terrorista, hogy ,majd jön és lead egy sorozatot, és a roma az nem magyar, azt lehet ütni, vágni, kiirtani" Pedig ezeket maguk z ellenérdekeltek mondják, és ebből semmi nem igaz!
  És ezáltal képzelt ellenséget faraghat bárkiből. Ezt elmondja az, akinek nem tetszik Magyar Gárda, és elmondja minden fórumon addig, amíg mindenki el ne hiszi. PEDIG A MAGYAR GÁRDA MÉG SENKIRE NEM EMELT KEZET, DE A MAGYAR GÁRDÁRA EZEN KÉPZELT ELLENSÉGKÉP MIATT MEGALAKULÁSAKOR KEZET MELETEK! IGEN! KEZET EMELTEK AKKOR, AMIKOR EGY TAGjA AZ ESKÜTÉTELRE IGYEKEZETT, ÉA GÁZPRÉVEL LEFÚJTÁK, ÉS EZZEL MEGAKADÁLYOZTÁK A SZÁNDÉKÁBEN. MAGyARUL: SZEMÉLYI SZABADSÁGÁBAN KORLÁTOZTÁK, TESTI ÉPSÉGÉT VESZÉKLYEZTETTÉK TELJESEN OK NÉLKÜL, CSUPÁNA SAJÁT KÉPZELT ELLENSÉGKÉP MIATT.”
 • 8. HoPpÁ 2008. január 26. 02:35
  „Ami múltkor a közgyűlésen lezajlott az kabaré volt. Amikor a drága Bécsi Zoltán bejlentette, hogy elhatárolódnak mindenféle rasszista megnyilvánulástól könnyek csordultak a szemembe. Ne felejtsük el hogy Ő is a buszjáratok sűrítésére szavazott annó. Volt is szívás rendesen, alig lehetett felszálni a buszokra. Arról nem is beszélve, hogy milyen jogon szavazhat olyan kérdésben, amire igazából nincs is rálátása.. Köztudott hogy autóval jár. Mellesleg nem is győri. Bocs egy kicsit elkalandoztam. Büszke vagyok rád János! Végre valaki kimondta. A hülye bűnöző cigók meg ott tapsoltak a padban, és röhögtek a markukba. Ismét náluk az 1 pont.”
 • 7. antalszabo 2008. január 25. 13:26
  „A gond az,hogy amíg van mivel az embereket szédíteni addig a képviselő urak élnek mint marci. Nekem sem tettszik a gárda, mert van az országnak katasztrófavédelmi egysége, és van rendőrsége is, de meg kell mondanom, engem különösebben nem zavar az hogy létre jött. Nem az igazságosztó szerepében akar tettszelegni a gárda, csak el kell olvasni a céljaikat, amiket zászlajukra tűztek ki.Nem hallottam még egyetlen egyszer sem, hogy a gárda a cigányságot szeretné jobb útra téríteni.
  Győrben nincs rasszizmus, és azért van Győrnek olyan rendőrsége, akik kézben tudják tartani a dolgokat.
  Elhatárolódni??-kitől mitől?? Nem tett a gárda semmi olyant, amitől el kellene határolódnia bárkinek is.”
 • 6. Tűzimádó 2008. január 24. 14:37
  „Na tessék, letörölték a nyílt lvelet amire reagáltam.
  Nem értettem vele egyet, de azzal sem értek egyet, hogy ezt letörölték.
  Kérem a modit, hogy tegye vissza!”
 • 5. Tűzimádó 2008. január 24. 14:31
  „Megyei Kapitány? ( Ki a franc léptetett elő?)

  Látom kínosan ügyelsz a megfogalmazásokra(rasszista, gyűlöletkeltő módon).

  Felhívnám a figyelmedet vmire, ami úgylátszik nem figyeltél eléggé:

  ad1. Ha megszólítasz vkiket, és ott hölgyek és urak vegyesen vannak akkor a megszólítást a hölgyekkel illik kezdeni.
  ad2. Vhogy nem köszönték meg a látogatásaitokat azt érintettek, pedig gondolom nagyon örültek nektek.
  ad3. A Baranta jelentése:

  "Ma a Baranta az önálló magyar harci irányzatot jelenti. A szó eredeti jelentése: harcra, hadjáratra, rajtaütésre való felkészülés. A környező országokban rablást, fosztogatást jelent. A kaukázusi népeknél a konfliktusok erőszakos, de vér nélküli elintézési formáját, vagy harci vetélkedőt jelképez. A Baranta véráldozat nélküli jogos zsákmányszerzést is takarhat (törvénysértés, személy megsértése). "
  Forrás: Bodomagazin.hu/Baranta”
 • 4. Zuppony 2008. január 24. 12:24
  „Amúgy is iszonyúan túlreagálják az ilyen kijelentéseket. Ezzel többet ártanak, csak felhívják a figyelmet azokra, akik meggondolatlanul fogalmaznak. Mindamellett ebben a kérdésben ugyanolyan jól állunk mint ezelőtt tíz évvel. Annyi a különbség, hogy most már a liberálisok is szélsőségesen gondolkoznak azokról, akik nem értenek egyet velük.”
 • 3. eu 2008. január 24. 12:20
  „zupponynál a pont!
  Ha elhatárolódnak akkor meg van oldva minden és lehet menni a prémiumért.
  Ez a dolguk, nem az, hogy belássák sajna vmi gond van a kisebbségiekkel. Pedig csak bele kellene olvasniuk a fórumokba és egyből világos lenne a lakosság véleménye a romákról.(tisztelet a nagyon nyagyon nagyon kevés kivételnek)”
 • 2. Cseter János 2008. január 24. 11:55
  „Ha bűnt követett el dr, Szabó jános, akkor az a rendőrség dolga! A képviselőink pedig ne bohóckodjanak! Annak semmi mértelme nincs!
  A nyálverés pedig felesleges! Szinte nap mint nap fényrederűl egy, egy stikli, hol egyik, hol a másik fajta képviselőről. Ez benne van a politikában! Aki nemfelel meg a posztján a munkaköri leirásában az arra alkalmatlan. Egyértelmű! Ja, hogy nincs is olvasható felelős mnkaköri leírásuk? Hát ez bizony elég nagy baj, mert, akkor nincs mit számonkérni! Vagy, hát a teljesitményüket mihez mérikÍ? A javadakmazásukat csak úgy pofára osztogatják egymásnak a közöpénzekből? Miért nem gondolnak arra is hogy a politikát az ilyenesetek mindig csak mélyebbre sűlyeszik.”
 • 1. Zuppony 2008. január 24. 11:20
  „Mindenki mondjon le, határolódjon el, vonuljon vissza, jelentse fel, kérjen bocsánatot, háborodjon irgum-burgum...hiszti a semmiért. Amíg megy a balhé, addig sem kell dolgozniuk a képviselőknek, ebből élnek. Ki a francot érdekel ha valaki hülyeségeket beszél, ba...ák le, de feljelentgetni, meg cirkuszolni...
  Inkább emeljétek meg a fizetésemet, tegyétek szebbé-jobbá a várost, szedjétek fel a kutyaszart és ne ilyen baromságokkal foglalkozzatok.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Országos Volán-sztrájkot hirdet az ADU

A szerdai eredménytelen bértárgyalás után a szakszervezetek egységesen foglaltak állást abban, hogy… Tovább olvasom