Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -3°C | 6°C Még több cikk.

Könyvünnep gazdag kínálattal

Győr - Könyvsátrak, dedikálások, színes gyerekprogramok várják az érdeklődőket június 5-től 8-ig a győri belvárosban.
Az ünnepi könyvhét 1929-től a kortárs magyar irodalom seregszemléje. Idén Győrött minden eddiginél gazdagabb program várja az érdeklődőket. A könyvsátrakat az Arany János utcában állítják fel, a „csónakos" szobornál húsz négyzetméteres színpadon zenés – sok más mellett a Hangraforgó együttes műsora – és gyermekprogramok – például Gőgös Gúnár Gedeon bábelőadás – zajlanak.

A kiemelt szabadtéri rendezvényeknél – így a Kaláka együttes koncertje, a Vitéz László bábelőadás – esőhelyszínekre is gondoltak a szervezők.
A 79. könyvhét győri bemutatóin és a dedikálásokon találkozhatnak az irodalombarátok – többek között – Vathy Zsuzsa, Hámor Vilmos, L. Burda Zsuzsanna íróval, Tőzsér Árpád, Tóth Krisztina, Siklósi Horváth Klára, Borbély János, Pátkai Tivadar költőkkel, Kurcsis László grafikusművésszel, Lanczendorfer Zsuzsanna néprajzkutatóval, Ábrahám Imre helytörténésszel.

A Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár és a Kisfaludy Károly Megyei Könyvtár által szervezett négynapos könyvünnepet a győri önkormányzat – az eddig kapott összeg hatszorosával – másfél millió forinttal támogatta.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fidelitas munkáról, tervekről, célokról

Győr - Ígéretesen gyarapszik a taglétszám, a szervezet mindinkább jelen van a közéletben, s ezen az… Tovább olvasom