Kisalföld logö

2017. 09. 23. szombat - Tekla 9°C | 18°C Még több cikk.

Kitüntetéseket adtak át a kamarában

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában köszöntötték a jubilálókat is csütörtökön.

Kitüntetések

Az elnökség Kézműipari Tagozati Díjat adományozott Pintér Ferenc részére. Pintér Ferenc 40 éve vállalkozó, a kamara nagyon aktív tagja, korábban osztályelnök, jelenleg a békéltető testületben segíti  az építőiparral kapcsolatos hasznos tanácsaival a testület munkáját.

Az elnökség Ipari Tagozati Díjat adományozott a Funkció Kft. részére. A Funkció Kft. (Darnóhús) a Szigetköz meghatározó vállalkozása, több boltot is működtet a megyeszékhelyen. A tagozati szerepvállalásáért kapja a díjat.

Az elnökség Kereskedelmi Tagozati Díjat adományozott a Flami-Gastro Kft. részére. A Flami-Gastro Kft. ügyvezetője, Ősze Attila több cégével is képviseli a kamarát, és régóta támogatója a mosonmagyaróvári térség tevékenységének. A különböző területeken szerzett ismertségével több fronton is képviseli a kamarai tagságot.

Az elnökség Szolgáltatási Tagozati Díjat adományozott a Major Kft. részére. Egyéni vállalkozóként indult, később Kft-vé nőtte ki magát, 1992. óta  fő tevékenységi köre a gázszerelés, háztartási gépszerelés, gázkészülék – csőhálózat szerelés, könyvelés. Hat éve szakértői bizottsági tag, négy éve jár vizsgáztatni a mosonmagyaróvári, a soproni, és a győri térségekbe.

Az elnökség Kiváló Kamarai Munkáért Érdemérmet adományozott:
Maász Dávid részére a kamara elnökségében végzett munkájáért, a nemzetközi kapcsolatok javításáért és rendezvények megszervezéséért.
Hanczné Mező Edina részére, a turizmus terén végzett kiemelkedő munkájáért, Győr város bizottságában a kamarai tagok érdekeinek képviseletért.

Nagy Sándor részére a Ferromark Kft. ügyvezetőjeként visszavonulása alkalmából, az eddigi kiemelkedő tevékenységéért, hasznos tanácsaiért.
Szemenkár Alajos részére visszavonulása alkalmából az elnökségben, az országos szakmai kollégiumban és a kézműipari tagozatban végzett munkájáért.

Az elnökség Kamarai Munkáért Emlékplakettet adományozott:

Pintér Péntek Imre részére, a szolgáltatási tagozat évzáró rendezvényének szervezése során végzett kiemelkedő munkájáért;

Kulacs Zoltán részére aki korábban is intenzív támogatója volt a térségi munkának, amióta küldött lett, a térségi elnökségben végzi rendszeresen és kitartóan a feladatokat;

Szilágyi Miklós részére a kézműipari tagozatban végzett aktív munkájáért, a szakmai osztályban és a kamarai bizottságokban végzett tevékenységéért;

Cser Tamás részére, aki a Human Holz Kft. ügyvezetője. Aktív tagbeszervező munkájáért.

Az elnökség Ezüst Emlékérmet adományozott:
Andorka Zsolt
Büss Zsuzsanna
Mészáros Gábor
Török József
részére a kamarai emlékévben végzett munkájukért

Kiváló Kamarai Munkáért kitüntetést a 2010. évben szakterületén kifejtett eredményes tevékenységének elismeréseként Kőváriné Vida Ildikó Pr vezető, kamarai tanácsos és Bugárné Nagy Gabriella kamarai pénzügyi munkatárs kapott.

Jubilálók

25 éves jubilálók

Élőné Fehérvári Andrea
Farkas Tibor
Gecsei Sándorné
Herczku István
Nemes Ferenc
Petőcz István
Puskás László

30 éves jubilálók

Bugovics Ferencné
Derka István
Mező Andor
Molnár Endréné
Németh Gyula
Németh István Péter
Reider Éva
Szücs György

35 éves jubilálók

Albert János
Varga Imre


40 éves jubilálók

Pintér Ferenc

45 éves jubilálók

Pongráczné Somogyi Ilona

60 éves jubilálók

Észak-dunántúli MÉH Nyersanyaghasznosító Zrt.
Kisalföldi Volán Közlekedési Zrt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A sikerhez vezető útra jegyeket nyertek

Szalay Ádám, a Napló szerkesztője Jack Canfieldtől, az Egyesült Államok legismertebb … Tovább olvasom