Kisalföld logö

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 3°C | 7°C Még több cikk.

Kislányt raboltak ki a győri helyi járaton

Az iskolából hazafelé utazó gyermek hátitáskáját egy vele együtt utazó ismeretlen férfi lopta el. A rendőrök a szülőkkel együttműködve találták meg a tolvajt.
A Győri Rendőrkapitányságon személyesen tett feljelentést egy győri apa, mert november 4-én gyermekkorú lánya iskolatáskáját ismeretlen személy eltulajdonította az egyik helyijáraton.

A feljelentést követően elrendelt büntetőeljárásban a nyomozók megállapították, hogy az iskolából hazafele utazó kislány hátitáskáját egy vele együtt utazó ismeretlen férfi tulajdonította el.

A rendőrök a kislány szüleivel együttműködve először a sértett táskáját találták meg egy helyi lakosnál, aki ajándékozásra hivatkozva magyarázta a nála lévő iskolatáska származását.

További adatgyűjtés után november 21-én beazonosították és elfogták az értékeket eltulajdonító W. József győri lakost. A rendőrök a férfi által használt külterületi épületben megtalálták a sértett tankönyveit és egyéb értéktárgyait.

Az előállított 48 éves férfi a rendőrkapitányságon a nyomozóknak elmondta, hogy a bűncselekményt ő követte el, a kislány értékei közül az iskolatáskát az egyik ismerősének adta, mobiltelefonját értékesítette, a pénzt, amit ezért kapott, elköltötte.

A férfi ellen a Győri Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

Képünk illusztráció.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csodagyerekek adtak leckét sakkból ismert győrieknek és az első magyar űrhajósnak! - videó, fotók

A két sakkfenoménnal olyan győri értelmiségiek néztek farkasszemet, mint Rechnitzer János, Horváth Péter, vagy Németh Tibor. Videó, fotók. Tovább olvasom