Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

Kisalföld-könyvek a karácsonyfa alá

Olvasóink hosszú évek alatt megszokhatták, hogy a Kisalföld jóval több mint újság. Amikor elkezdtünk egyedi hangvételű, megyénk lakóinak, megyénk lakóiról szóló könyvek kiadásával foglalkozni, tudtuk, szeretni fogják ezeket. Most karácsonyra újabb izgalmas, hasznos, kedves könyveket ajánlunk figyelmükbe.
A gyerekek tündéri titkai

A Kisalföld nagy mesekönyvét olvasóink történeteiből állítottuk össze. Bíztunk benne, hogy vannak jó tollú gyerkőcök, szülék és nagyszülék a vidékünkön, akiknek meséi már könyvet érdemelnek. Azt gondoltuk, érkezik majd pár tucat, és azokból igazán szép kötetet állíthatunk össze.
Csalatkoznunk kellett, hiszen nem tucatjával, de százasával küldték el nekünk kicsik és nagyok a meséiket, verseiket. Egyik jobb volt, mint a másik, de mégiscsak döntenünk kellett. Salamoni módon.

Kiválasztottuk a legjobbakat, ezekből két kötet is kijönne, és elkészítettük az első könyvet.

Szívünk szakadt, hiszen ebbe nem fért bele minden és mindenki, de reménykedünk, hogy olvasóink, akik ezt a könyvet – csakúgy, mint az összes többi Kisalföld-könyvet – hűségkártyával jóval olcsóbban vehetik, rendelhetik meg, annyit vásárolnak majd belőle, hogy rögtön elkezdhetjük a második kötet kiadását.
A Kisalföld nagy mesekönyvét még csábítóbbá teszik azok a képek, melyeket megyénk iskolásai készítettek el, hallatlan képzelőerőről és beleélő képességről tanúbizonyságot téve.
A könyvet már most meg lehet rendelni, hogy a karácsonyi ünnepek már úgy teljenek, hogy esténként egy-egy mesét elmondhassanak, elolvashassanak belőle a családok szépen feldíszített fenyőfáiknál.
A kötet nem véletlenül kapta a Tündértitkok címet. Sok felnőtt, még több gyerek meséli el titkait, azokat a titkokat, melyek manókat, tündéreket idéznek – mindenki számára tanulságos, szórakoztató olvasmány.


60 vendéglő 120 receptje

Ha otthonról elmegyünk egy étterembe, márpedig megyénkben sok-sok egészen kiváló ilyen hely van, általában jóllakunk. Ebéd és vacsora után pedig elégedetten csettintünk: ezt a finomságot otthon is elkészíthetnénk!
Az óhajt a megyei éttermek javával karöltve valóra váltja a Kisalföld az ünnepi hónapban már kézbe vehető kötetével.

Ez a könyv a Kisalföld-receptek hatodik kötete. Ezzel a sorozat minden idők egyik legsikeresebb hazai receptkönyvei közé ért el.

A vendéglők bemutatkozása, valamint legféltettebb receptjeik részletes felsorolása a Jó éttermek – jó ételek című kötet nagy erőssége. Olyan finomságok kerültek így otthoni „konyhaközelbe", melyeket eddig csak egy-egy étteremben kóstolhattunk meg.
Akik időben megrendelik a hatvan vendéglő közel százhúsz receptjét tartalmazó kötetet, akár már december elején kipróbálhatnak belőle ételeket, hogy a legjobbat sikerüljön kiválasztani a karácsonyi ünnepi asztalra.
Bár azok sem járnak rosszul, akik ajándékba kapják a kötetet, hiszen értékes és időtálló a tartalma.


Natália hazatalál

Megosztja az embereket. Talán mert nem tudják, mit élt át. Akik elolvassák könyvét, másként fogják megítélni Tímár Natáliát. December elején már olvasható lesz könyve.
Az a könyv, amely az elveszett lány életének egy részét mutatja be Tímár Natália meghatóan őszinte és szókimondó stílusában, keresetlenül, emberien.

A könyv nem hibáztat senkit, nem próbál meg felelősöket találni, ez a könyv csak elmesél valamit.

Tímár Natália könyve érdekes, izgalmas, szívszorító, de mindenekelőtt tanulságos.
A történet szereplőinek nevét a legtöbb helyen megváltoztatta Natália, mert célja nem az volt, hogy bárkinek fájdalmat, szomorúságot okozzon írásával, ő egyszerűen csak ki akarta írni magából azt az időszakot, amikor elveszett Amerikában.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gépszemle: mínusz hét fok alatt jön a vinasz

Győr - Felsorakoztatta hóeltakarításban részt vevő gépeit a Győri Kommunális Szolgáltató Kft.… Tovább olvasom