Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 17°C | 27°C Még több cikk.

Kiállítás az Ifiházban

Képzőművészeti kiállítás nyílik a Petőfi Művelődési Házban május 28-án. Festészet, szobrászat, fotóművészet egyaránt terítékre kerül a tárlaton.

Infó a kiállítókról:

Az évtizedes hagyományokkal rendelkező Győri Képzőművész Kör 1978 óta működik Hefter László és Farsang Sándor vezetésével. A különböző korosztályból álló, képzőművészet iránt érdeklődő fiatalok manuálisan, illetve szellemileg fejleszthetik tudásukat a festészet, a grafika és a szobrászat területén. 2001 szeptembere óta a Harmónia Művészeti Központ támogatja működésüket.
Harmadik éve működik Győrben, Győrzámolyon és Öttevényen a Harmónia Művészeti Iskola fotótagozata. Az itt tanulók az elméleti órák mellett gyakorlati képzésben is részesülnek. Az oktatás során az elsődleges szempont az, hogy nálunk mindenki valóban megtanulhasson fényképezni. Itt saját fejjel kell minden kép elkészítésénél gondolkodni. A technikai fogások elsajátítása mellett a képalkotó kompozíciós elemek felhasználása is szerepel a tananyagban.
A tanulók hatodik kiállítására május 28-ától kerül sor a győri Petőfi Sándor Művelődési Házban. Egy mindössze 108 fős Általános iskola minden harmadik tanulója tagja a Harmónia Művészeti iskola Vizuális Műhelyének Kunszigeten. A szakkör a képzőművészeti, művészettörténeti is-meretek elsajátítása mellett céljának tekinti a növendékek vizuális szemléletének nevelését is. A műhely vezetője Dubi Árpád.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győrött forgat a Főtér stábja

Győrött forgatja Főtér című műsorát a Magyar Televízió. A stáb kedden kezdődött, kétnapos… Tovább olvasom