Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

Kettős győri siker a Városmarketing versenyen

Kettős győri sikerrel zárult Miskolcon a napokban megrendezett Városmarketing verseny. A széchenyi István Egyetem egyik csapata a Győrkőcváros című projektjével, másikuk a kisebb települések kerékpárturizmusával diadalmaskodott.


Egy marketingverseny kulcseleme minden bizonnyal a kreativitás. Nem volt ez másként a II. Országos Városmarketing Versenyen sem, melyet idén március 2-án a Miskolci Egyetem szervezett. A különbség inkább a zsűri véleményalkotásában rejlik, mely különös hangsúlyt fektetett az ötletek megvalósíthatóságára. Kiváltképp ez utóbbiban remekelt a Széchenyi István Egyetem két csapata.

A városmarketing versenyen induló csapatok egy általuk kiválasztott település sikertényezőit és lehetőségeit elemezték, melyre építve konstruktív stratégiákat fogalmaztak meg. Az 50 jelentkezőből csupán 12 csapat jutott be a szóbeli döntőbe, melynek feladata egy a turisták számára attraktív kampány bemutatása volt. A Széchenyi István Egyetem alap- és mesterképzéses csapata is bejutott a miskolci döntőben.

Az egyetem alapképzésen tanuló csapata Győrt, mint Győrkőcvárost tárta a nagyérdemű elé, a város széleskörű gyermekprogram-kínálatára építve.

A Vaskakas csapat – Gábora Bernadett, Kovács Apolka, Vecsey Veronika, felkészítő tanáruk: Eisingerné Balassa Boglárka – a verseny különdíját és a MAPI Városmarketing Fejlesztési Díját nyerte el. A Magyar Fejlesztési Iroda vezérigazgatója, Essősy Zsombor a díjátadáskor kiemelte, hogy egyedülálló megoldásnak találta a csapat pályaművét, mely a versenyszférában is egyértelműen megállja a helyét.

Az elismerő szavakhoz hűen a csapat tagjai számára a Mapi Zrt. gyakornoki helyet ajánlott fel, a 100.000 Ft-os díjazás mellett.

A mesterképzésen tanuló széchenyisek – Papp Krisztina, Tátrai Zsófia és Weidinger Alexandra, felkészítő tanáruk: Gombos Szandra – a kistelepülés kerékpáros turizmusára alkottak megoldást.

Pályamunkájukat és előadásukat a szakmai zsűri a képzeletbeli dobogó 3. fokára helyezte, a nekik kijáró 150.000 Ft-os pénzjutalommal.

Olvasóink írták

  • 1. nagyildike 2012. március 06. 09:03
    „Szép volt, lányok!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Száznegyvenmillió hiányszakmát tanuló diákoknak

A győri önkormányzat költségvetésében 140 millió forintot szán hiányszakmákhoz kötődő… Tovább olvasom