Kisalföld logö

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 9°C | 14°C Még több cikk.

Kerékpártúra Győrben - időszakos fennakadásra számítsanak!

Jótékonysági kerékpártúrát szervez a Napra-forgó Közalapítvány szeptember 30-án. Fennakadásokra számítsanak!

A résztvevők – rendőrségi felvezetés és biztosítás mellett – kb. 9.15 órakor a Megyeháza térről indulnak és a Baross Gábor-híd - Baross Gábor út – Nagy Imre utca – Nádas Ernő utca – Szent Imre út – Sági út – Töltéstava- Táplánypuszta útvonalon jutnak el úti céljukhoz, a Dr. Piróth Endre Szociális Központhoz, majd kb. 12.30 órakor - ugyanezen az útvonalon – indulnak vissza.

A rendezvény által érintett útvonalon és időben kérjük a közlekedők, elsősorban az autósok türelmét és megértését az időszakos fennakadás miatt.

Együttműködésüket előre is köszönik a szervezők!

Olvasóink írták

 • 2. ssolitude 2011. szeptember 30. 07:58
  „Jelenleg Mo-on a melldöngetésen, és a kampányszerűen épített 20-30m-es kerékpárútakon kívül semmi nem történik ez ügyben. Amíg nem lesznek jogszabályok és civil szervezetek, amik felelősségre vonhatnák a korrupt és sikkasztó politikusokat és illetékeseket, addig az egészség megőrzése, és a közlekedés könnyítése csak ábránd marad.
  Mellesleg tessék elmenni a szomszédba, és megnézni, hogyan kell kerékpárutat építeni (Körtvélyesi tározó- Pozsony). Ott megy, ugye?
  Az EV6 pedig (illetve az annak nevezett valami) az ország és a megye szégyene.”
 • 1. dsj 2011. szeptember 29. 20:11
  „Egy-két másik kerékpárút:
  Először tíz évvel ezelőtt tettem konkrét javaslatot Abda-Győr "olcsó" kerékpárút létesítésére a Rábca szigeti töltésén (Rövid és alapja készen van). Néhány hónapja, tekintettel arra, hogy kiválóan alkalmas közmunka program (is) lehetne, megismételtem javaslatomat. Egyelőre semmi jelét nem látom, hogy a megvalósításra komoly szándék lenne.
  Ugyancsak halódik a Kunsziget - Győr kerékpárút is. Ez is töltésen lenne kialakítható, így az út alapja megvan.
  Vajon miért van szükség évtizedes vacakolásra, ha az egészséges életmód, benne a mozgás, továbbá a turizmus fejlesztése benne van mind az országos, mind a győri fő célkitűzések között. Csak nem ez is duma csupán?!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Konferencia a történeti interjúkról

Az elmúlt év egyik különleges, az Európai Unió támogatásával megvalósított hazai közoktatási szakmai… Tovább olvasom