Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Kerékpárral biztonságért, barátságért

Győrszentiván - A nemrég megalakult MiNők Győrszentiván Egyesület szombaton tartotta első rendezvényét. Közös kerékpározást szervezett a helybelieknek, hogy a biztonságos közlekedésre a gyakorlatban hívja fel a figyelmet.
Már ötven tagot számlál a tavasszal létrehozott MiNők Győrszentiván Egyesület, amelynek célja többek között szabadidős és közösségformáló rendezvények szervezése. Ennek jegyében szombaton kerékpározni hívta a településrész lakóit, hogy a biztonságos, a szabályokat betartó közlekedést gyakorolják.

A helyi polgárőrség biztosította az útvonalat, több pontján csatlakoztak az érdeklődők, a kerékpározni vágyók a csapathoz. Az egyórás kerekezés után az egyesület tagjai zsíros kenyérrel várták a kánikulában is kitartóan tekerőket. A rendőrség helyi munkatársa beszélt a kerékpározás veszélyeiről. Csanakiné Nagy Ilona egyesületi elnök úgy véli, a barátságok erősítésére, ismeretségek kötésére is jó volt ez az alkalom. Várják a továbbiakban is a hozzájuk tagként csatlakozni kívánókat.

Rimányi Zita

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kötelező azonosító kell a kutyáknak

Győr - Legkésőbb jövő szeptemberig azonosító bilétával kell ellátni minden győri kutyát, ezt mondja… Tovább olvasom