Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

Karácsony utáni hulladékügyek

A Győri Közszolgáltató és Vagyongazdálkodó Zrt. közleményben tájékoztatta lapunkat a karácsonyhoz kapcsolódó, a lakosságot érintő tennivalókról, lehetőségekről.
Felhívják ügyfeleik figyelmét, hogy a karácsonyi időszakban a szokásosnál nagyobb mennyiségű csomagolóanyag és egyéb hulladék elhelyezésére a saját használatban lévő gyűjtőedények mellett vegyék igénybe a hulladékgyűjtő szigetek szelektív edényeit.

Ezeken a helyeken a műanyag-, papír-, fém- vagy üveghulladékot díjmentesen elhelyezhetik és így nem telnek meg a saját kukák. Kérik azt is, hogy figyeljenek a közterületen, háztartások, társasházak közelében kihelyezett gyűjtőedények megközelíthetőségének biztosítására, ne hagyják járműveiket olyan helyen, ahol azok akadályozzák a kukák, konténerek elszállítását, ürítését.

A Győr-Szol kihelyezte a szokásos fenyőfagyűjtő ketreceket is, így aki szeretné, már 75 helyszínen megszabadulhat a feleslegessé vált karácsonyfától. Nyomatékkal kérik azonban, hogy a különböző díszeket, fényfüzéreket, egyebeket kihelyezés előtt szedjék le a fákról.

A fenyőfagyűjtő ketrecek teljes listáját keddi lapszámunkban olvashatták.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ikrényi takarékosság minden szinten

Az idei évet több mint 24 millió forintos költségvetési mínusszal kezdte az önkormányzat, de a… Tovább olvasom