Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

Járműipari kutatásokat népszerűsítik a Széchenyi egyetemen Győrben

A projektben nagy szerepet kap a fiatal kutatók eredményeinek publikálása és elismerése, a kutató nők elismerése.

A járműipari tudományos eredmények megismertetése és a tudományos utánpótlás biztosításának elősegítése a Széchenyi István Egyetemen című, közel 140 millió Ft-tal támogatott pályázat a Széchenyi István Egyetem és konzorciumi partnerei, MOBILIS Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság, valamint a Mérnökök a Járműves Műszaki Felsőoktatásért Egyesület együttműködésében valósul meg.

A 2013. január 1-én indult projekt célja, hogy olyan tevékenységeket generáljon és támogasson, melyek a Széchenyi István Egyetemen folyó jelentős számú járműipari kutatás tudományos eredményeit hivatottak a hazai, valamint a nemzetközi tudományos és szakmai körökben bemutatni, elősegítve a nemzetközi elismertséget, a kutatói életforma népszerűségét.

A Széchenyi István Egyetemen szép számban találhatók oktatók által támogatott hallgatói tudományos és fejlesztő tevékenységet végző önszerveződő és önkéntes részvételen alapuló kezdeményezések.

A program a járműiparhoz kapcsolódó öntevékeny körök munkájának eredményeit is megismerteti és népszerűsíti, ezzel is meghozva a kedvet az ilyen tevékenységben való részvételre, az ezen a területen való továbbtanulásra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Széchenyi István Egyetem: Koren Csaba szakmai díja

A Magyar Mérnöki Kamara Közlekedési Tagozata dr. Koren Csaba egyetemi tanárnak, a Széchenyi István… Tovább olvasom