Kisalföld logö

2017. 03. 25. szombat - Irén, Irisz 7°C | 12°C Még több cikk.

Ittasság miatt két baleset a Nádor aluljárónál Győrben

Súlyos fokú ittasságot mutatott a szonda annál a férfi biciklisnél, aki a kerékpárúton vele szemből érkező nővel ütközött össze a Nádor aluljáróban. Egy személyautó pedig a falnak hajtott a délelőtt folyamán.

Falnak hajtott egy személyautó a Nádor aluljárónál, s mint kiderült, a járművet egy nő vezette. Nem lett volna semmi baj, de a mellette ülő ittas férfi utasa belenyúlt a kormányzásba, a vezető megijedt, s elveszítette uralmát a kocsi felett.

A nő súlyosan sérült. Érdekessége a történetnek, hogy csatlakozik egy cserbenhagyásos balesethez, amelyik még korábban történt Ménfőcsanakon.

Egy akkor még ismeretlen autó nekiütközött egy parkoló járműnek, majd vezetője elhagyta a helyszínt. Mint kiderült, azt a balesetet a Nádor aluljárónál falnak ment autó utasa okozta.

Súlyos fokú ittasságot mutatott a szonda annál a férfi biciklisnél, aki a kerékpárúton vele szemből érkező nővel ütközött össze. A nő a balesetben súlyos fejsérülést szenvedett.

Olvasóink írták

31 hozzászólás
12
 • 31. Mankapunka 2012. augusztus 25. 20:17
  „Még jó,hogy magamra ismertem,mivel nekem szántad.”
 • 30. Jakabnéni 2012. augusztus 25. 15:21
  „ööööö,csak akkor jutottál eszembe,mikor hányni mentem.Ennél szomorúbb viszont az,hogy magadra ismertél,nincs is mit hozzáfűznöm...hehehe
  nélküled is szép napom van:)))))))”
 • 29. Mankapunka 2012. augusztus 25. 13:19
  „Jakabnéni

  Hogyha kell szívesen nyújtok lelkisegély szolgálatot,hogy az esti-reggeli komment között is én jártam az eszedben.”
 • 28. fionakedves 2012. augusztus 25. 11:36
  „26. ATX
  Igen be volt kötve.............”
 • 27. tonybacsi 2012. augusztus 25. 09:55
  „Emberekben ennyi gyűlőlet,,,,magyar a magyar ellen.”
 • 26. ATX 2012. augusztus 25. 09:33
  „21: "Nem igazán volt jó állapotban hiszen orrán száján folyt a vér. " Vajon be volt kötve a biztonsági öve?”
 • 25. ATX 2012. augusztus 25. 09:26
  „"a kerékpárúton vele szemből érkező nővel ütközött össze" Ebből nem derül ki, hogy a nő gyalog volt-e, avagy kerékpárral? Mert ha gyalog, akkor mit keresett a kerékpárúton?”
 • 24. tonybacsi 2012. augusztus 25. 09:20
  „Ugy szeretek részeg lenni,,,mert akkor nékem nem fáj semmi,,,,,,lalalalala”
 • 23. Jakabnéni 2012. augusztus 25. 09:05
  „Azért csendbe,halkan megjegyezném,ha egy részeg pali belenyúl a vezetésembe,mondjuk nem csak az ablaktörlőt akarja kapcsolgatni,hanem rángatja a kormányt,akkor valószínűnek tartom,hogy nem is én vagyok a "balga",hanem örülök,hogy túléltem.És itt már vissza is kanyarodtunk az oly sokat emlegetett szövegértelmezéshez.Ugye? Kedves Sofőrök Istene...:))”
 • 22. cserepesvirag 2012. augusztus 25. 08:08
  „Az aluljáró tök józanul is életveszélyes bicikliseknek. Én naponta járok arra. A két kijárónál a beláthatatlan kanyar miatt teljesen bizonytalan, hogy jön e szembe valaki vagy nem. Szerencse dolga. A gyalogossáv meg olyan keskeny, hogy ha ketten szembe mennek, akkor egyiküknek már a biciklisávba kell átmennie, és ezzel már problémát okoz a bicikliseknek, főleg, ha ők i épp ketten mennek abban a pillanatban szembe egymással. Ezektől függetlenül, nem megoldhatatlan ott a biciklis közlekedés, de ahhoz nagyon kell figyelni. És mindenkinek! Ez meg ugye szinte lehetetlen dolog.”
 • 21. fionakedves 2012. augusztus 24. 23:33
  „Tény a vezető nő súlyosan sérült, de miután cserbenhagyta részeg utasa ö egy időre beragadt a kocsiba. Nem nyílt az ajtó. A sokk ellenére aztán sikerült kirúgnia az ajtót és kiszállni. Akkor próbált körülnézni és keresni utasát aki már kitudja merre járt. Nem igazán volt jó állapotban hiszen orrán száján folyt a vér. Mire kiértek a rendőrök már felfogta mi történ vele. "Kedves" utasa a párja volt aki a veszekedést egy kormány elrántással szerette volna befejezni.Gondolom az ittassága miatt azt sem tudta hol van...”
 • 20. orbison 2012. augusztus 24. 22:24
  „18. Jakabnéni,
  lszi ne told haza a bicót, mert a haza vezető kerékpárút nincs kivilágítva, és mivel kerékpárút, nem szabadna rajta gyalogolni.....
  Persze azért óvatosan én is sokszor használom, mert én is itt lakok..
  :)”
 • 19. dundi08 2012. augusztus 24. 21:43
  „18. Jakabnéni
  Az első bekezdésedhez inkább már nem írok semmit mert nincs mivel kiegészítenem. Meggyőztél hogy bár hülye vagyok van nálam hülyébb is. Köszi :)

  A másikhoz azért van. Alapjában tökéletesen igazad van. De azért van olyan helyzet ami veszélyes lehet az aluljáróban. A híd alsó résznél volt már olyan esetem hogy gyalogos szemből, bicikli szemből és így édes hármasban találkoztunk egy olyan szakaszon ahol a hely meglehetősen szűkösnek bizonyult. Észen kellett lenni, hogy elférjünk egymás mellett. OKOK. Tudom... meg lehet mindent oldani. Ezt is megoldottuk baleset nélkül, sőt úgy érzem veszélyhelyzet sem volt. De egy újonnan tervezett hídnál nem lehetett volna valami olyan tervezést elfogadni ami kevésbé necces? Én tényleg az vagyok aki figyel a közlekedési helyzetekben, de azért ott voltak már figyelemre méltó dolgok. Tény hogy minden a pénz körül mozog és marhára nem mindegy hogy valami 10 vagy 13 forint. De ha egy kicsivel szélesebbre sikeredett volna az az alsó rész...
  Összességében viszont ha mindenki normálisan közlekedne és figyelne a másikra nem lenne gond. De ez a figyelem sajnos a legtöbb közlekedésben résztvevőből hiányzik.”
 • 18. Jakabnéni 2012. augusztus 24. 21:21
  „dundi: nem,nem,egyikünk sem sántít:)) nekem nincsenek gondjaim a szövegértelmezéssel,úgy látom,neked se.Kár pocsékolni a szót(a betűket),mert vannak,akik szerint kétféle vélemény van: az övék,meg ami helytelen.Pont ezért írtam,hogy idiótákkal nem vitatkozunk,mert lesüllyedünk a szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal.
  Más:én nagyon sokat biciklizek,pl azzal járok munkába minden nap.Sokat járok a Nádor-aluljáró felé is.Kis odafigyeléssel ez a szakasz sem balesetveszélyesebb,mint az összes többi út.A gond ott van,hogy a gyalogosok lődörögnek,mint a birkák,de legalább ne a biciklisek sávjába tennék ezt.De ha az ember csak fél kerékkel megérinti a járdát,mindjárt tudnak óbégatni!Nem mellesleg az a tükör ott a kanyarban nem azért van,hogy a frizurát ellenőrizzék egyesek,hanem bele kell nézni,és láss csudát,lehet látni,mi a helyzet a szembejövőkkel.
  Igaza volt egy korábbi kommentelőnek,az autós se tologatja az úton a kocsiját,én se fogom a biciklimet.Tessék megtanulni közlekedni,és egymásra figyelni!Ezek szerint Győrtől Újfaluig toljam a bicómat,nehogymá´ baj legyen...”
 • 17. ferdo 2012. augusztus 24. 20:38
  „10. mima

  Tehát szerinted a fesztiválok miatt vezettek részegen délelőtt az emberek? Érdekes ok-okozati összefüggés :)
  Amúgy ha elnéznél egy-két ilyen fesztiválra, akkor rájönnél, hogy ott drágán adják a piát, nem ott szokik rá az ember az ivásra. Meglepődnék ha a cikkben szereplő egyének nem 100 forintos import német rettenetsör vagy hasonló literárban levő udvarvégi tablettás ivásával részegedtek le már kora reggelre.”
 • 16. dundi08 2012. augusztus 24. 20:12
  „14. Jakabnéni
  De most tényleg...tudom hogy elég bonyolult tudok lenni. De mivel korábban már le lettem szólva inkább téged kérdezlek hogy szerinted te gyenge elméjű vagy? Vagy én? Vagy mindketten? Vagy tényleg ennyire nehéz megérteni a dolgokat? Én komolyan szégyenlem már magamat hogy tudok szöveget értelmezni. Én már nem merek egy bizonyos kommentelőhöz szólni mert már magam sem tudom hogy ez komoly vagy vicc??

  Amúgy tényleg elég balesetveszélyes biciklivel az aluljáró. De figyelemmel, óvatossággal megoldható lenne hogy ne legyen baj. Pláne hogy sokan hasonlóan veszélyesnek gondolják. Én nagyon óvatosan próbálok közlekedni ha arra járok, de az hogy toljam a kerékpárt egy kerékpárúton, valóban nem megoldás.”
 • 15. Lívia66 2012. augusztus 24. 19:52
  „9.sookie 2012.08.24. 16:49

  "A nő súlyosan sérült"???

  "Súlyos fokú ittasságot mutatott a szonda annál a férfi biciklisnél, aki a kerékpárúton vele szemből érkező nővel ütközött össze. A nő a balesetben súlyos fejsérülést szenvedett. "

  Ez egy másik baleset, itt két kerékpáros ütközött , vagy kerékpáros-gyalogos és a nő húzta a rövidebbet...”
 • 14. Jakabnéni 2012. augusztus 24. 19:34
  „van ez a mondás:ne vitatkozz idiótákkal,mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...:))
  Senkit nem illetek jelzőkkel,kizárólag veled kapcsolatosak voltak a megjegyzéseim.Nekem ugyan nem fáj,hogy magyar vagyok,sőt,még az se zavar,hogy te is "echte" magyar vagy.Téged szokott zavarni az általad "magyarisztánnak" csúfolt kis hazád.Ha ennyire nem vagy kibékülve a környezeteddel,miért nem mész világgá? nem kötelező itt "szenvedned"...”
 • 13. Mankapunka 2012. augusztus 24. 19:19
  „Jakabnéni

  Balgaság,az mióta ittasság? Attól,hogy alkalmatlan a vezetésre,még józanul is,arról én nem tehetek.

  Nem vetted még észre,hogy itt pár barátoddal,mindig jelzőkkel illetitek a másikat,de viszont ez nincs így,mert valamiért nem vagyunk azok az "echte magyarok",és ez fáj nektek?”
 • 12. btl 2012. augusztus 24. 19:00
  „humer, a Nádor aluljáró gyalogos-biciklis része valóban elég sötét az elején, de azoknak a bicikliseknek, akik úgy cikáznak mint az őrült, világosban sem lenne több eszük. érdemes lenne gyakrabban ellenőrizni ezt a biciklis-szakaszt, meg a Szt István út járdáján közlekedő bicikliseket is, akik nyilván elmúltak 12 évesek, tehát nem biciklizhetnek a járdán - DE TESZIK! Ittas biciklistől meg elvenni a biciklijét 30 napra, akkor majd meggondolja, hogy iszik-e, vagy inkább vezet.”
31 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Betelt naptára buktatta le a pedikűröst az adóellenőröknél

A NAV nyári megyei ellenőrzéssorozatán még arra is volt példa, hogy az adóellenőr bőrpírrel az arcán vett részt biorezonancia vizsgálaton. Tovább olvasom