Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

Ilyen volt 2013 - Az Év Emberei

"A Kisalföld szerkesztôsége hagyományteremtô szándékkal, idén elsô alkalommal választotta meg az Év Embereit." Vásárolja meg!
Gyôrben, Sopronban, Mosonmagyaróváron és a Rábaközben egyaránt megmutatjuk, hogy számunkra 2013-ban kik a hétköznapok hôsei.

Az Év Emberei

Győr - Kunert Miklós
: – Alattunk is mozgott a töltés, éreztük a helyzet súlyát, ám egyetlen társam sem indult haza a bajban – állítja Kunert Miklós, a Gyôri Búvár SE vezetôje, aki húsz társával júniusban Gyôrújfalunál a veszéllyel dacolva víz alatt erôsítette a megcsúszott Mosoni-Dunatöltést. Gyôrben ô lett az év embere.

Kunert Miklós
Kunert Miklós


Sopron - Lang Ágota: Kezdhetné rögtön a beszélgetést azzal, hogy hány díjat kapott 2013-ban, de inkább arról mesél, mi mindenbe fogtak bele és mi mindent vittek sikerre a tanítványai. Lang Ágota, a soproni Széchenyi István Gimnázium matematika–fizika– informatika szakos tanára az év soproni embere.

Lang Ágota
Lang Ágota

Mosonmagyaróvár - Nagy Gábor: Egy baráti kezdeményezésbôl húsz év alatt nôtte ki magát a Lajta-parti város legsikeresebb sportegyesületévé a Mosonmagyaróvári Vízisport Egyesület. Ám nemcsak a vízi sportok népszerűsítését vállalták fel, hanem annál többet.

Nagy Gábor
Nagy Gábor


Rábaköz - Boros János: A Rábaközben Boros János nyugdíjas csornai cipészmester lett az év embere. Jó szívével, emberszeretetével vívta ki a helyiek elismerését, megbecsülését évtizedeken keresztül. Nemcsak azért, mert ingyen dolgozik a mentôknek, tűzoltóknak, gyerekeknek, sportolóknak és idôseknek.

Boros János
Boros János


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Állatok Karácsonya Győrben! - videó

Hatodik alkalommal rendezték meg az Állatok Karácsonyát a győri menhelyen. Tovább olvasom