Kisalföld logö

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 3°C | 7°C Még több cikk.

Hőségriadó: osztják a vizet Győrben

Győr három pontján osztanak csapvizet a másodfokú hőségriadó miatt. Hőségtervét két héten belül már másodszor aktiválja a város, mivel a napi átlaghőmérséklet három napig is meghaladja a 25 fokot.

A hőségriadó miatt a helyi védelmi bizottság elnökeként ismét elrendelte a polgármester a vízosztást, ezen kívül azt is, hogy az önkormányzat által működtetett szociális ellátó intézményekben, házi gondozó szolgálatnál megtegyék a szükséges intézkedéseket. A vízosztásban önkéntes diákok segítenek Győr három pontján: a Baross út és a Szent István út kereszteződésében, a Honvéd ligeti buszmegállóknál, valamint a Pálffy-Teleki u. sarkán.

Rendelkezett a védelmi bizottság többek között arról is, hogy a közutakat, parkokat minél gyakrabban locsolják az esti órákban és közzétette a mindenki számára nyilvános, légkondicionált helyiségeket. Ezek közé tartozik a Pláza, az Interspar, az Árkád, a Tesco hipermarket és az Arrabona áruház.

Olvasóink írták

  • 1. Barka 2009. július 23. 18:24
    „Miért csak a belvárosban osztják a vizet, azon kívül még sok helyen járnak emberek, várnak buszra. Például a rendelőintézeteknél és a kórházaknál is sok beteg, idős ember jár, akiknek indokolt lenne, hogy vizet osztanának. Szeretném tudni ezt ki dönti el, hogy hol indokolt, hogy a városban hol osztják a vizet. Mert Győrben úgy néz ki, mintha csak a belvárosban élnének emberek. A viszonylag " fiatal" városvezetés soha nem gondol az idősebb, beteges lakosokra.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az Integráltól az utcára

Győr - Remélik, hogy elmaradt fizetéseiket, végkielégítésüket megkapják a felszámolás alá került… Tovább olvasom