Kisalföld logö

2017. 07. 23. vasárnap - Lenke 20°C | 33°C Még több cikk.

Horgász küldöttgyűlés

Személyi változásokkal zárult a megyei horgász szövetség tisztújító közgyűlése szombaton. A tisztségéről lemondott dr. Késmárki István elnök helyébe a közgyűlés Écsi Jenőt választotta. Két elnökségi tagot is újak váltották.
A viszonylag kisszámú megjelenés ellenére – 72 egyesület 90 küldöttjéből 53 jelent meg – szavazatképes volt a Sporthorgász Egyesületek Győr-Moson-Sopron Megyei Szövetségének tisztújító közgyűlése szombaton. Elsőként az ügyvezető elnök, Takács Antal számolt be a szövetség múlt évi munkájáról.

Az elnök hangsúlyozta, a szövetség legfontosabb feladatának az egyesületek munkájának segítését, érdekeiknek képviseltét tartja. A vezetők munkájának eredményeként az elmúlt években sokat javult a munka színvonala, döntéseik eredményeként nőtt az egyesületi vagyon, tudtak tartalékot képezni. Takács Antal szólt még a partnerszervekkel való jó kapcsolatokról, s hangsúlyozta: a szövetség kiemelten foglalkozott az egyesületek adózási, pályázati és halgazdálkodási feladatainak segítésével.

A vita után dr. Késmárki István elnök bejelentette lemondását. Rajta kívül lemondott tisztségéről Tóth Ferenc versenyfelelős és Sütöri Miklós ifjúsági felelős. A tisztújító szavazáson helyettük új tisztségviselőket választott a küldöttgyűlés. A megyei szövetség elnöke Écsi Jenő, a Vízügyi Horgász Egyesület elnöke lett, míg a versenyfelelős Csiszár László, aki a Győr-Gyárvárosi és Elektromos Horgász Egyesület titkára, az ifjúsági felelős tisztséget Újvári Tibor, a Kisbajcsi Compó Horgász Egyesület titkára látja el. A többi helyen a korábbiak kaptak bizalmat, így Takács Antal maradt az ügyvezető elnök. A MOHOSZ választmányába dr. Késmárki Istvánt, Écsi Jenőt és Takács Antalt delegálta a küldöttközgyűlés.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Uri gellert kapott a Helga-ügyben

Uri Geller Angliából nyolc hétre Magyarországra költözött, a TV 2 A kiválasztott című műsorában szeretné megtalálni az utódját. A világhírű parafenomén 17 éve „nyomozott" egy magyar bűncselekményben is, megpróbálta felkutatni az 1991. június 27-én elrabolt szegedi diákot, Farkas Helgát. A lány édesapja, Farkas Imre azt mondta, bízott Uri Gellerben, és nem bánta meg, hogy akkor segítséget kért tőle. Tovább olvasom