Kisalföld logö

2017. 04. 23. vasárnap - Béla 4°C | 13°C Még több cikk.

Harminc végzős vette át a diplomáját Győrött

Harminc végzős vehette át diplomáját a győri Széchenyi István Egyetem Petz Lajos Egészségügyi és Szociális Intézete ünnepségén szombaton.

Ők voltak az elsők, akik ebben a képzésben végeztek.

A bolognai rendszerű ápolás és betegellátás, az egészségügyi szervező és a szociális munka szakokon tanulmányaikat sikeresen befejező hallgatók közül tízen vettek át kiváló minősítésű diplomát. Az ápolás és betegellátás szak végzettjei az egészségügyi és szociális ellátás valamennyi szintjén a megelőző, a gyógyító, a gondozó és a rehabilitációs munkában önálló felelősséggel vehetnek részt.

Az intézmény szóvivője úgy fogalmazott: az egészségügyi szervezők valójában inkább egészségügyi közgazdászok, akik a társadalomban – és üzleti biztosításban – zajló folyamatok törvényszerűségeit megismerve, alakítva végzik e területek gazdasági, informatikai, szervezési és menedzseri feladatainak a megoldását. A szociális munkához pedig többek között a válságos helyzetekbe került emberek gyors megsegítése, a bentlakásos intézmények napi életének szervezése tartozhat.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hasba rúgtak egy nőt egy Baross úti szórakozóhely előtt

"A szemem láttára rúgtak hasba egy nőt és barátját szombat este. A szerencsétlen lányt, egy közel… Tovább olvasom