Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 2°C | 6°C Még több cikk.

Győrszemere és Kunsziget tűzoltói remekeltek - galéria

A Győri Tűzoltóság szombati területi versenyére 21 településről 57 raj érkezett Abdára, az önkéntes és az úgynevezett létesítményi, azaz az üzemekben működő tűzoltók mérték össze tudásukat, ügyességüket.
A gyermek kategóriában a lánycsapatok közt első lett Győrszemere, második Kunsziget, harmadik Győrság. A fiúknál az első két helyen szintén Győrszemere és Kunsziget szerepelt, a harmadik helyen Enese csapata végzett. A szenior férfiak kategóriájában a Graboplast és Győrújbarát csapatát díjazták.

Tűzoltók versenyeztek Abdán. Fotók: Stróbli Norbert

Az ifjúsági kategóriában a lánycsapatok közt első lett Börcs, második Győrszemere, harmadik Abda. A fiúknál a győrszemereiek győztek a börcsiek és a győrújbarátiak előtt. A felnőtt férfiaknál Győrújfalu, Győrszemere, Árpás sorrend alakult ki, míg a nőknél Győrszemere, Kunsziget és Győrújbarát csapata került az első három helyre. A létesítményi tűzoltók versenyét a Graboplast nyerte a Győri Hőszolgáltató és a Győrlakk előtt.

Hullámos László ezredes, győri tűzoltóparancsnok portálunknak elmondta: összességében jól felkészültek a rajok a versenyre és arra is, hogy szükség esetén segítségére legyenek a hivatásos szakembereknek.

Bebizonyosodott szombaton is, hogy felszerelésüket is megfelelően karbantartják. Jó az együttműködés az önkéntesek és a hivatásosok között, ez már többször hasznosnak bizonyult oltásnál, kármentésnél. Ahogy eddig is, ezután is számíthatnak egymás munkájára.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Leszakadt az ég Győr-Moson-Sopron megyében - fotókkal, videókkal

Zivatarzóna vonult végig a megyén, Fertődön fák dőltek ki, Osliban jégverés volt. Tovább olvasom