Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 3°C Még több cikk.

Győri telekvita: Balogh József visszautasít

Balogh József fideszes handabandáról beszélt.
Balogh József "nyugdíjas polgármester" (így írta alá a közleményét) kedden a szerkesztőségünknek küldött levelében utasította vissza azokat a mondatokat, amelyeket Borkai Zsolt jelenlegi polgármester mondott a 2006 előtti (akkor Balogh volt a polgármester) telekvásárlásokról.

"A szóban forgó ingatlanüggyel kapcsolatos konkrét szakmai kérdések özönét megkerülő, általános fideszes handabanda kapcsán szabad legyen megkérdeznem: Milyen külföldi bejegyzésű cégek ingatlanügyleteire tetszettek gondolni a 2006 előtti időszakban? Vagy melyek voltak azok a cégek, kik voltak azok a személyek, akik ezáltal meggazdagodtak? Ha nyilvánosan vádaskodnak a nyilatkozat kitalálói, kérem tisztelettel, közöljék bizonyítékaikat."

Olvasóink írták

 • 16. homokvihar 2013. április 30. 01:01
  „Kedves DON!

  Nagyon igaza van! De nem csak a Rejtő bezárása kapcsán volt némi "haszna" Józsi bának. Sokan emlékeznek még a Balász Béla iskola felszámolására is. Amikor hiába volt a tiltakozás minden formája, egy jó nevű intézményt passzoltak át a szintén MSZP-s Arany vezetősége kezébe. Sok családot tettek munkanélkülivé ezzel a döntéssel. Nekik a zsebjük pedig dagadt. A Tutai akkori vezér-asszonya is jót profitál ebből. Kár is tagadni”
 • 15. DON 2012. augusztus 30. 11:06
  „Load!
  Óvatosabb lettem, de éppen akkoriban volt lehetőségem belepillantani az egykori csarnok helyén épített társasház körüli iratokba, s a beruházó/kivitelező cég legalább olyan ködös háttérrel rendlekezett, mint manapság ezek a borkai-féle offshore bandák...”
 • 14. ildancs20 2012. augusztus 30. 10:36
  „A múlt elavult! Szokás mondani!Ne vissza fele mutogassunk, a jelenlegi vezetőség felel a jelenlegi helyzetért! Összegyűjteni minden bizonyítékot és ügyészségre adni! Felelősségre vonni mindenkit aki érintett az ügyben! De egy dolog biztos majd nagy vezérünk leszáll a fellegekből és elsikálja problémát! :(”
 • 13. zoltania2 2012. augusztus 29. 21:59
  „A "független" Borkaiból hogy is lett hűséges fityesz pártkatona? A haza szolgálatáért kitüntetésen is vörös csillag volt polgármester Úr meg a sapka rózsáján is emlékszik még rá?”
 • 12. öszödiböszme 2012. augusztus 29. 18:44
  „11. ilaci 2012.08.29. 17:55
  Akkor légyszíves sötétítsél engem is fel, te mint bennfentes. Csak ne hogy te is úgy járjál mint budai elszámoltatási biztos. Nagy pofa aztán meg szimpla pofára esés. Egy biztos ezek tények. Akár a p.házról vagy erről az ügyről beszélünk. Meg aztán most is jár mende monda a mostani bobo lehúzó kft. tevékenységéről. Ugye?”
 • 11. ilaci 2012. augusztus 29. 17:55
  „Sokkal, de sokkal több volt a gyanús eset anno, mint most, kedves B. Józsi bácsi, és az,
  hogy megúszták, az még nem jogosít fel senkit arra, hogy alaptalanul vádaskodjanak.
  Nem sározni kell, és a Ron Werber által kiképzett (alvó) csapatot ráuszítani a jelenlegi városvezetésre,
  hanem az állításokat tényekkel bizonyítani, és a megfelelő fórumokon megindítani az eljárást.
  Nem rágalmazni kell, hanem ha van merszük, megtenni a szükséges intézkedéseket.”
 • 10. öszödiböszme 2012. augusztus 29. 17:33
  „9. embertelen 2012.08.29. 16:14
  Yes!!
  Meg még csak annyit ki is mondta nem lépek be a fityiszbe?????Na ennyit a szavahihetőségéről. Egyébként miért is lettem moderálva az előbb??”
 • 9. embertelen 2012. augusztus 29. 16:14
  „7.Pikulics Azt hiszem egyedül te vagy itt a hithű, nem Balogh József. Te vagy a hithű, azokhoz a handabandázó, álmukban is hazudozó fideszesekhez, akik elvakítottak narancsos fényükkel, helyette pedig csak citromosat kaptál, azt sem igazit, hanem csak lócitromosat. Jobb, ha most a fidesz hallgat, mert benne ülnek a kakában, és nem kellene visszafelé mutogatni, hanem a kakából kellene kimászni!”
 • 8. okostojas007 2012. augusztus 29. 14:35
  „konkrétan T. Balogh Úr !
  A mi ingatlanunkat is átminősítették valakik a rendezési terv kapcsán a tudtunk és akaratunk ellenére...2005-ben
  ( mi kicsik vagyunk és nincs 4 karikás emblémánk ezért nem érdekelt senkit ......(”
 • 7. Pikulics 2012. augusztus 29. 14:32
  „"Győri telekvita: Balogh József visszautasít"

  Mi egyebet csinálna? Egy hithü szocialista zsigerböl visszautasit mindent.”
 • 6. révfaluiszúnyog 2012. augusztus 29. 13:17
  „Abban teljesen igaza van Balogh bácsinak, hogy konkrét kérdésekre nem adnak konkrét válaszokat BoBoSoék. A korrupció annyira nyilvánvaló, mint menyasszonyban a farok. Egy, a világban csupán saját gázsiját mértékadónak tekintő suttyó edző, egy izzadságszagú öltözőkben szocializálódott autokrata ösztönlény és egy napszemüveges hebroni gonosz törpe olyanná tették Győrt, hogy aki most körülnéz, úgy találja a várost, mint egykoron a dicsőséges feszabadító hadsereg átvonulása után a nagybajcsi molnár lelte feleségét s leányait: fenekestül felforgatva. Szép triumvirátus, ehhez képest Szimán pasa és a negyven janicsár csak commedia dell´ arte volt.”
 • 5. load 2012. augusztus 29. 12:35
  „4.DON
  Tekintettel a szinte teljesen megszünt győri textiliparra, szerintem helyes döntés volt.
  "...volt neki is némi haszna egyes befektetőkön keresztül..."
  Ezt kellene bizonyítani!
  Azt hittem, mára kissé óvatosabb lettél.”
 • 4. DON 2012. augusztus 29. 10:59
  „Józsi Bácsi vajo emlékszik a Rejtő Iskola méltatlan elpusztítására? Ott bizony volt neki is némi haszna egyes befektetőkön keresztül...”
 • 3. elemér 2012. augusztus 29. 10:48
  „Semmiféle IMF hitelt nem érdemelnek ezek a szemetek.”
 • 2. Ambar 2012. augusztus 29. 09:51
  „Igaza van Balogh Józsefnek! A vádaskodást tegyék konkrétan,főleg ha már régi időkben történhetett.Úgy látszik igazán mutyizás folyik jelenleg,ha már régi dolgokkal akarják elterelni a konkrét kérdésekre a választ!Fidesz módszer ,találjunk ki valamit dobjuk be és tereljünk.Pedig ez semmit nem mond a jelenlegi vádakra.Bármi történt régen az nem ad felmentést semmilyen jelenleg történt dologra!”
 • 1. Infamous 2012. augusztus 29. 09:02
  „<moderálva>”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A helyieké lesz a megújuló tér Bőnyön

Lerobbant művelődési házból megszépült közösségi tér lesz: Bőnyben elkezdődött a Kossuth-központ felújítása 45 millió forintos uniós támogatás segítségével. Tovább olvasom