Kisalföld logö

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 9°C | 14°C Még több cikk.

Győri Fidesz: közösen az eredmények folytatásáért

Simon Róbert Balázs, az 1. sz. győri központú országgyűlési választókerület és Kara Ákos a 2. sz. győri központú országgyűlési választókerület Fidesz-KDNP jelöltjei megfogalmazták céljaikat.
Simon Róbert Balázs a nyolc éve megkezdett munkáját szeretné a győriekért és a környező településeken élőkért a parlamentben is folytatni. Kiemelte azt, hogy soha ilyen mértékű kormányzati támogatás nem érkezett a városba, mint az elmúlt négy évben. Példaként említette a multifunkcionális csarnok és az uszoda építését, Újváros rehabilitációját, valamint a belváros fejlesztését. Elmondta, hogy a győri gazdaság eredményei országos szinten is kiemelkedőek, amelyhez a kis-, és közepes vállalkozások is jelentős mértékben hozzájárulnak. Tervei között szerepel a Baross híd felújítása és szorgalmazni fogja a Győri Nemzeti Színház épületének és környezetének megújítását is.

Kara Ákos és Simon Róbert Balázs a sajtótájékoztatón.
Kara Ákos és Simon Róbert Balázs a sajtótájékoztatón.

Kara Ákos az elmúlt négy év munkáját úgy értékelte, hogy a polgármesterekkel közösen meghatározott 150 győri és térségi fejlesztésből 149-et meg tudtak valósítani. Továbbra is a legfontosabbnak a munkahelyteremtést és a munkahelymegőrzést tartja a térségben. A rezsicsökkentés eredményeit meg kell őrizni. Elmondta azt is, hogy az elmúlt hónapokban Borkai Zsolttal és Simon Róberttel közösen elérték a Kormánynál azt, hogy további 1400 győri panellakás energetikai korszerűsítése valósulhat meg a következő időszakban.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem akar Győzike lenni a hajléktalanból lett lottómilliomos

Andraschek László otthonába korábban betörtek, százak ostromolták telefonon, sőt, szerdán még az autója is az árokban kötött ki. Tovább olvasom