Kisalföld logö

2018. 06. 18. hétfő - Arnold, Levente 18°C | 26°C Még több cikk.

Győri fiatal lett az Év Fiatal Vállalkozója

Szórádi Bence bebizonyította, hogy nem csak Budapesten lehet sikeres egy fiatal, ha vállalkozni akar.


2013 november 23-án, Budapesten adta át a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat, amelyet idén a LEDNAGYKER webáruházat üzemeltető JCQ Hungary Kft. tulajdonos ügyvezetője, Szórádi Bence vehetett át.

A szervezet immár ötödik alkalommal hirdette meg pályázatát, amelyre olyan, az üzleti életben sikeres fiatalok nevezését várta, akik saját erejükből váltak a gazdasági élet elismert tagjaivá.

A villamosmérnökként végzett Szórádi Bence szerint sikerének titka abban rejlik, hogy munkája során mindig alázattal viseltetett a szakmája iránt: "Örülök, hogy a fizika és a kereskedelem iránti érdeklődésem mára üzleti sikerré alakulhatott. Bízom benne, hogy példámon keresztül más fiatalok is veszik majd a bátorságot és belevágnak saját ötleteik megvalósításába" – mondta el az ügyvezető.


Szórádi Bence már a középiskolai évek alatt saját műszaki fejlesztésein dolgozott, a LED fényforrásokkal azonban a győri Széchenyi István Egyetem villamosmérnöki szakára járva kezdett kereskedni. Először Németországból importált termékeket, majd a diplomamunkája keretében létrehozott saját LED fényforrását értékesítette, amelyből több száz darabot adott el saját márkanév alatt. Ennek köszönhetően tevékenységére sorra figyeltek fel a piac szereplői.

Kovács Patrik, a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének alapító elnöke szerint: "Szórádi Bence bebizonyította, hogy nem csak Budapesten lehet sikeres egy fiatal, ha vállalkozni akar! Bence az egyetemi tanulmányai mellett álmodta meg, és hozta létre cégét, ami kitűnő példája annak, hogyan lehet egyszerre tanulni és érvényesülni az üzleti életben. Jó példa ő a fiatalok számára, mert úgy kapta kézhez a diplomáját, hogy amikor kilepett a munkaerőpiacra már megteremtette saját és jelenlegi munkatársai munkahelyét."

A FIVOSZ alapító elnöke hozzátette: "A díj a fiatal vállalkozói generáció jeles képviselőinek munkásságát ismeri el, azokat a vállalkozókat, akik koruk ellenére sikeresek a gazdasági életben, és jó példaként szolgálhatnak társaik számára. A nyertes a Mol Nyrt. által felajánlott 100 ezer forint értékű üzemanyagkártya mellett számos csúcstalálkozón képviselheti korosztályát a nemzetközi üzleti életben európai uniós követként."

Az idei díjat a Fiatal Vállalkozók Hete záró gáláján adta át a szervezet, amelyen részt vett többek között Martonyi János, Magyarország külügyminisztere is.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kormányablak nyílik a győri vasútállomáson

A győri pályaudvar és az épület felújítása úgy tűnik ezúttal is elmarad. Tovább olvasom