Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 24°C Még több cikk.

Gyakorlat - Hatalmas tömegbaleset Enesénél az M85-ös elkerülőn - fotók, videó

A csúszós úton egy veszélyes anyagot szállító jármű előzés közben megcsúszott és összeütközött egy autóval. Egy busz a teherautóba csapódott.
A rendkívüli időjárási helyzetek kezelésére való felkészülés keretén belül a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a társszervek egy komplex közlekedési, mentési és lakosságvédelmi gyakorlatot tartottak szerdán az M85-ös autóút enesei felhajtó csomópontjánál.

Videó: Cseh Róbert


A gyakorlaton a - feltételezés szerint - a csúszós úton egy veszélyes anyagot szállító jármű előzés közben megcsúszott és összeütközött egy személygépkocsival. A balesetben egy jármű az árokba csúszott, a veszélyes anyagot szállító jármű az úton keresztbe fordult. Később a baleset részese lett egy autóbusz – amely a hirtelen fékezéstől felborult - valamint egy személyautó is. A feltételezett balesetben többen megsérültek és az útszakaszon torlódás alakult ki.

Gyakorlat az M85-ösön: Fotó: Cseh Róbert


A feladatok megoldásában az egyenruhások mellett a Magyar Közút, az enesei polgári védelmi szervezet és a Máltai Szeretetszolgálat is részt vett.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Íme, az új megyei képviselő-testület! - videó, fotók

Szakács Imre és Kara Ákos búcsúja után Németh Zoltán elnök, Ivanics Ferenc és dr. Pető Péter alelnökök vezetik öt évig a megyei közgyűlést. Fotón az összes képviselő. Tovább olvasom