Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 2°C | 6°C Még több cikk.

Golf a győri kirakatban: ütközés után a használtruha boltban kötött ki az egyik autó

Egy VW Golf és egy Ford ütközött össze az Árpád út és a Teleki utca lámpás kereszteződésében. Ketten könnyebben sérültek. Fotókkal, videóval.

A közlekedési jelzőlámpa éppen piros jelzést mutatott  a győri Teleki utcán a Szent István út felé haladóknak hétfőn délelőtt nem sokkal 10 óra előtt. Ezt nem vette figyelembe egy fekete Volkswagen Golf vezetője, az idős nő áthajtott a kereszteződésen.

Akkor ért oda az Árpád úton szabályosan haladó Ford, s oldalba lökte a szabálytalanul közlekedő autót, annak vezetője az ütközéstől elvesztette uralmát a jármű felett, s a járdára hajtott.


Baleset az Árpád út és a Teleki utca kereszteződésében. Fotók: Krizsán Csaba.

A Golf először kitörte a járdán lévő szemétgyűjtőt, majd elsodort egy  ott haladó gyalogost, végül a használtruha-üzlet kirakatában állt meg. A megyei rendőr-főkapitányság szóvivője, Kocsis Tünde alezredes tájékoztatása szerint a balesetben a szabálytalan autós utasa és a gyalogos könnyen sérültek. Őket a mentők ellátták.


Videó: Cseh Róbert.


A kirakatba csapódó Volkswagen nemcsak a portált zúzta szét, de a mögötte lévő radiátorokat is leszakította, a bennük cirkuláló víz elöntötte az üzlet alatti pincét is. A bolt kénytelen volt ˝technikai probléma˝ miatt bezárni. A kirakat törött üvegét a tűzoltók szedték össze, hogy más sérülés ne legyen. A rendőrség a két forgalmas út forgalmát egy-egy sávba irányítva engedte, így jelentős dugó nem alakult ki.

Olvasóink írták

43 hozzászólás
 • 43. Vakegér 2010. augusztus 12. 08:06
  „42.-nek!
  Régebben a balra kanyarodóból lehetett egyenesen menni. Akkor meg az volt a baj, mivel ugye a balra kanyarodó sáv jóval rövidebb mint a jobbra kanyarodó, hisz a CBA boltig parkolóhelyek vannak azon az oldalon.
  Sajnos ez az egész kereszteződés a kevés hely és a nagy forgalom miatt nehéz eset közlekedési szempontból.”
 • 42. Tasi 2010. augusztus 12. 00:09
  „Azt hiszem, sok itt a baj! 1. Ennek az esetnek csak addig szabadna hírnek lennie, amíg segíti a közlekedőket a dugót elkerülni, 22 képpel mások nyomorúságos szerencsétlenségét hirdetni nem látom "küldetésnek". Nem látom így célját! 2. Sajnos sok a rosszul szervezett kereszteződés, mint ez is. Mindenki egybe van engedve, tényleg lehetetlen kikanyarodni, szabálytalanságra kényszerít. Már ha az Árpád útról balra kanyarodó sávból lehetne egyenesen továbbmenni, jelentősen javulna a kereszteződés áteresztő-képessége és nem vagyok szakértő, csak közlekedő. 3. Túl sok jelzőlámpa van a városban olyan helyeken is, ahol semmi értelme, folyton, mindehol állni kell, utána pedig mindenki egybe van engedve... így a piros jelzés veszít jelentőségéből, nem csoda, hogy sokan szabadon értelmezik! 4.Nem gondolom, hogy a magyarral lenne gond. Az értelmetlenséggel szemben ösztönösen lázad a nép, egyszerűsít, gyorsít, hülyék pedig sajnos mindenhol vannak...németországban naponta mennek szembe a forgalommal az autópályán”
 • 41. Vakegér 2010. augusztus 11. 09:14
  „Ebben a kereszteződésben divat az is, hogy a színház felől a telekin érkező szépen befordul nagy ívben balra a Petőfi műv. ház elé. Egy utcával arrébb (Czuczor utca) meg a múltkor az egyirányú utcában a forgalommal szemben haladva egy hölgy az Alfájával szépen jött velem szemben a Bartók Béla műv. kp. előtt. Még neki állt feljebb, hogy nem tolatok vissza (félreállni nem tudtam, de nem is akartam, mert minden parkoló foglalt volt)!!! Ja és az autó rendszeresen ott parkol a környéken, tehát nem turista vagy idegen az elkövető.
  Ennyit a magyar közlekedési morálról...”
 • 40. Feci000 2010. augusztus 10. 22:41
  „A corsás csajos sztoryhoz csak annyit hogy én személyem szerint kirúgnám az a vizsgabiztost, és örökre eltiltanám a szakmája gyakorlásától aki a dekoltázsra adja meg a jogsit. Sajna és is sokszor találkozom olyan csajjal az úton aki nemhogy beállni de a kresztáblát értelmezni sem tudja!!!”
 • 39. him007 2010. augusztus 10. 19:26
  „Nagyon itt lenne az ideje, hogy nem csak a kezdetét, hanem a jogosítvány birtoklásának az idejét is szabályoznák!!!”
 • 38. passuth 2010. augusztus 10. 14:47
  „Club Hajó én csak azt próbáltam megértetni szűk látókörömmel,a híreket nem mi választjuk meg,azok jönnek maguktól,s ha valakit nem érdekelnek,ők nézzék Győzikét,gondolom abból is látod,mi zajli körülötted,de ha előreolvasnál,láthatnád véleményemet eme kereszteződésről,ahol szabályosan nagyon nehéz kikanyarodni Árpádról jobbra is,balra is.Valahogy meg kellene oldani másképp ...”
 • 37. Dr_Kriszpi 2010. augusztus 10. 12:12
  „Hát most nem tudom mit kell fennakadni ő kocsival akart menni vásárolni igaz hogy közbe vitt mindent
  de hát na ő így szokta :)

  + ha valaki 3 adszorra nem megy át a vizsgán én soha az életbe nem adnék neki
  még Bringárasem de sajna sokan kapnak és alkalmatlanok is ezért ennyi baleset
  múltkor 1 fiatal csaj nem birt betolatni 1 akkora helyre opel corsájával a rendszámot nem írom le:)
  na mind1 akkora helyre nem tudott betolatni ahová 1 kisteher be állt volna,
  kérdem én hogy kapta meg a jogsit???????”
 • 36. PhilippVandenberg 2010. augusztus 10. 11:57
  „MIndig is mondtam,h Magyarorszäg a színvak sofőrök országa......”
 • 35. flegma 2010. augusztus 10. 11:50
  „Ha körforgalmat építesz átmennek rajta, ha falat emelsz, azon is áthajtanak, ha szakadékot ásol, abba beleesnek!! Teljesen mindegy!!!! Baromarc volt, baromarc van és baromarc lesz!:) Nem lehet olyan forgalmi terelőt, vagy akadályt létesíteni, amit ne gyaláznának meg a baromarcok!!! Nem lehet ennél egyszerűbb, és félreérthetetlenebb forgalomirányító rendszert kialakítani! Sok az agyatlan!!!”
 • 34. Club_Hajó 2010. augusztus 10. 11:11
  „33. Te miről beszélsz?
  Baleset vagy Győzike meg Mónika? Ekkora a látóköröd? :D
  Sajnállak...”
 • 33. passuth 2010. augusztus 10. 10:47
  „28,igen ezek a mindennapjaink,hírek,akit nem érdekel,nézzen Győzike,Mónika műsorokat !”
 • 32. DukePapa 2010. augusztus 10. 10:21
  „kőr forgalmat kellene oda építeni. Mert a sok a baromarc.”
 • 31. Mankapunka 2010. augusztus 10. 00:20
  „kisokoska

  Szerinted a Rába szálló mögött a túrista buszok szabályosan parkolnak???”
 • 30. watchman 2010. augusztus 09. 23:42
  „Amúgy magyarul beszéltek.”
 • 29. watchman 2010. augusztus 09. 23:41
  „erdeklödö
  " ott van kitörött az üveg, meg a radiátor"”
 • 28. Club_Hajó 2010. augusztus 09. 22:13
  „Gratulálok a szerkesztőségnek és a hozzászólóknak:
  Most éppen 5 azaz ÖT balesetes hír a főoldalon. Ja, és ezek a legelső hírek.
  Szóljatok hozzá minél többen aztán az egész kisalföld.hu maga is egy nagy baleset lesz.
  GRATULA még egyszer: EZEK AZTÁN A HÍREK!”
 • 27. erdeklödö 2010. augusztus 09. 22:08
  „lättam a "videot" meg tudja valaki monndani??---milyen nyelven beszelnek? märmint a hätterben!

  egy szavukat sem ertettem.”
 • 26. kisokoska 2010. augusztus 09. 20:07
  „Máriazellben tapasztaltam, hogy buszunk tiltott helyen parkolt, és nem nem telt el 2 perc de a rendőr már ott volt. Nálunk nincs rendőr sehol, a kanyarodó sávból teljes gázzal lehet egyenesen menni, piroson áthaladni stb, de ha megállsz a zebra előtt két méterrel, vagy gyorsabban haladsz kb.65-el már fizethetsz is 30 ezret. Nálunk a pénzbeszedés működik csak, a rendre még várni kell. Nem két hetet ,hanem két évet vagy többet.”
 • 25. Kftimi 2010. augusztus 09. 20:03
  „velem ma reggel TELJESEN UGYANEZ az eset volt... Árpád útról jöttem és balra kanyarodtam volna. Lámpa zöld lett, beraktam a kocsit D be és lassan elkezdtem előre gurulni. Ekkor balról egy kocsi huzott el előttünk, még csak felénk se nézett. Nem vette észre a lámpát... Még az a szerencse, hogy nem voltam D ben és nem indultam előbb 1 sec-el. Meg a mellettem jobbra kanyarodó is pont velem indult el egyszerre... Aztán satufék mind2nknél”
 • 24. passuth 2010. augusztus 09. 18:37
  „Ez egyik legproblémásabb kereszteződés szerintem Győrben,szűk,Árpádról jobbra kerékpárzöld,gyalogosnak zöld,autó jó,ha egy át tud menni,de már sárgán,Telekiről jobbra kisívben,hogy fér be egy furgon,parkoló autóktól,ezt valahogy Gyurcsányosan...”
43 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Anyanyelv- és hagyományápolók

Huszonhetedik alkalommal több mint negyven diák részvételével szervezte meg a Rákóczi Szövetség és a… Tovább olvasom