Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 13°C | 24°C Még több cikk.

Fussanak együtt a tűzoltókkal vagy jöjjenek el szurkolni!

Győr - A bajai tűzoltók elhatározták, hogy a német testvérvárosuk, Waiblingen tűzoltósága megalakulásának 150. évfordulója tiszteletére rendezett ünnepségsorozatra futva érkeznek.

Az útvonal a Duna vonalát követi, s a 10 tagú csapat az 1500 kilométeres távot 10 nap alatt futja le. A táv során népszerűsíteni szeretnék az egészséges életmódot, a futással az egészségmegőrzést, Magyarországot és a tűzoltóhivatást.

A győri tűzoltóság területére szeptember 8-án, szerdán reggel fél 9 körül érkeznek a bajaiak, akik azt kérték győri kollégáiktól, hogy egy szakaszon, mintegy 10 kilométeren – az 1-es számú főút 116-os kilométerszelvényétől a Széchenyi híd révfalui oldaláig – minél többen fussanak a váltójukkal.

A győri tűzoltóság alezredese, Pintér Ferenc portálunk segítségét kérte a toborzásban, hogy aki kedvet, erőt érez magában és egy vidám csapattal szeretne futni 10 kilométert, azt szeretettel várják szerdán reggel 8 óra 15 perckor az 1. számú főút 116-os km-szelvényénél. De azokat is várják, akik az útvonalon szurkolóként vennének részt. Akik biztos ott lesznek: Földingné Nagy Judit olimpikon, a magyar női maratonfutás csúcstartója, a győri, 12. Arrabona légvédelmi rakétaezred, a győri mentőállomás képviselői, több magánszemély és természetesen a győri tűzoltók. A váltóhelyre való szállítás előzetes egyeztetés alapján megoldható. Érdeklődni Pintér Ferencnél, az 515-726-os telefonszámon lehet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sokmilliós képzés ért véget Pannonhalmán

Véget ért az az uniós támogatásból folytatott képzés, amelynek célja a kompetenciaalapú oktatás… Tovább olvasom