Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Figyelem: változik a forgalmi rend Győrben május 1-én

Lezárják a Nádor aluljárót, a Tihanyi Árpád útnak a Buda utca és a Mester utca közötti szakaszán félpályás útlezárás lesz.Május 1-én 9:00 és 20:00 óra közötti időszakban - Családi nap az állatkertben és Kiskúton c. rendezvény miatt - lezárásra kerül a Stadion út Nagysándor József út kereszteződésétől a Magvassy sportcsarnokig terjedő útszakasz, ezért a 8-as jelzésű autóbusz megváltozott útvonalon közlekedik (Stadion u. - Ipar u. - Régi Mártírok u.).

A buszok érintik a Kiskúti út és a Stadion utcai megállót.

Nem érintik: X. J. Állatkert - műjégpálya és a Magvassy M. sportcsarnok megállót.

----

Május 1-jén – szerdán – üzemkezdettől üzemzárásig az "ALTrace" – Alternatív Hajtású Járművek versenye – miatt lezárásra kerül a Nádor aluljáró, valamint a Tihanyi Árpád útnak a Buda utca és a Mester utca közötti szakaszán félpályás útlezárás lesz a Belváros irányában. A megváltozott forgalmi rend a helyi és helyközi autóbuszjáratok közlekedését is érinti - olvasható a Kisalföld Volán Zrt. honlapján.

•A 11, 11B, 37, 37A jelzésű járatok a Belváros irányába a Mester utca – Álmos utca – Bartók Béla út útvonalon közlekednek, nem érintik a Malom liget, a Nádor aluljáró és a Bartók Béla út, munkaügyi központ megállóhelyeket, de megállnak a Roosevelt utca (Bartók-emlékmű) és a Bartók Béla út, Kristály étterem megállóhelyeken.

•Marcalváros és Gyirmót irányában az autóbuszjáratok útvonala változatlan.

A 81-es, 82-es és 83-as főutak irányából illetve irányába közlekedő helyközi autóbuszok (beleértve a 32, 34, 36 jelzéssel helyi utazásra is igénybe vehető járatokat) a következő terelőútvonalon közlekednek:

•Győr, autóbusz-állomás felé: Szigethy Attila út – Zrínyi utca – Hunyadi utca. Kimarad a Győr, Nádor aluljáró megállóhely, helyette az autóbuszok a Szigethy Attila út, Városi könyvtár (volt Ofotért) megállóhelyen állnak meg.

•Győr, autóbusz-állomás felől a menetrend szerint Győr, Malom liget megállóhelynél megálló autóbuszok: Eszperantó út – Bartók Béla út – Buda utca – Tihanyi Árpád út. A megállóhelyek változatlanok.

•Győr, autóbusz-állomás felől a távolsági autóbuszjáratok: Eszperantó út – Bartók Béla út – Szigethy Attila út. A megállóhelyek változatlanok.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szűrővizsgálatok Újvárosban május 11-én

A részletes programot megtalálják anyagunkban. Tovább olvasom