Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 2°C | 6°C Még több cikk.

Fidesz: `A baloldal paktumot kötött az alvilággal´

"A baloldal láthatóan nagy bajban van, mert el kell terelni a figyelmet arról, hogy paktumot kötött az alvilággal a 2010-es választás előtt" - reagált közleményében a Fidesz megyei elnöksége az MSZP véleményére.

Így folytatják: "Az MSZP maradék hitelessége összeomlik. Ezt ők is tudják, ezért lejárató hadjáratot indítottak a trafikpályázatokkal kapcsolatban.

Nézzük a tényeket! A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. kiírt és lebonyolított egy nyílt, törvényes pályázatot. Ismert feltételek szerint.

A döntés nem politikai, a nyertesek között mindenféle ember van: jobboldali és baloldali is.

Köztük az Éhségmenetet szervező polgármester. A családi trafikok száma megtízszereződik az eddigiekhez képest, náluk lesz a profit a multik helyett. A fideszes képviselők tiszta lelkiismerettel nézhetnek a vizsgálat elé."

Olvasóink írták

 • 12. urbaniastapista 2013. május 13. 08:35
  „Megyei elnök: Kara Ákos, a többi szerzőt nem verik nagy dobra.”
 • 11. zakarias3 2013. május 12. 21:29
  „Undorító bagázs! A trafik maffiába belefognak bukni!”
 • 10. PST 2013. május 12. 20:00
  „Úgy tűnik vastag a narancsbőr a képeteken!Elég csak Győrbe körülnézni, ki a polgármester kabinetfőnöke, és ki maga a polgármester? Bizonyára hiányoznak neki a "rezes" Vidák palotában elköltött lakomák! Mellesleg a kormány módszerei erősen hajaznak a maffia módszereire, zsarolás, lekenyerezés, rágalmazás! Propaganda gépezetük pedig Göbels-i magasságokat idéz.”
 • 9. meletré 2013. május 10. 19:22
  „" Kedves" FIDESZ-KDNP konzorciumi tagok! A pofátlanságotok, aljas és jellemtelenségetek bizonyítéka a tiltakozásotok. Ennyire butának nézni nem lenne szabad az embereket. Kis butuskák! Legalább a saját pártotok prominenseinek a nyilatkozatát és a hivatkozott "Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. pályázattal kapcsolatos nyilatkozatait olvassátok el! Aki persze hülyének nézi az embereket az annyira elvakult és korlátolt, mint ti. Ugyanis a pályázatok nem nyilvánosak, nem tudható és nem publikus, kik, milyen alapon és milyen elvek mellett döntöttek és mik voltak a kiválasztások alap elvei. Illetve ezt a szekszárdi eset nyilvánosságra kerülése óta mégis tudjuk. Úgy hogy a lelkiismereteteket ha hipózzátok is, az tiszta soha nem lesz. Becstelenebb és jellemtelenebbek vagytok, mint akiket támadtok. A maffia kapcsolatokról olyanok ne beszéljenek, akiknél a legfőbb keresztapa lehet a belügyér, ahol a miniszterelnök és környezete, igaz, azóta a haver legfőbb ügyész segítségével elévült( ezzel köztörvényes bűnözők közé lépett!) adó és járulékcsaló, nos az ilyenek ne akarjanak másokat vádolni. Előbb tisztázzák saját magukat, mert nem mindenkit lehet hülyének nézni.”
 • 8. öröksoproni 2013. május 10. 11:13
  „Remek, akkor már a szövetségeseitek!”
 • 7. Madarász 2013. május 10. 08:41
  „Nem hiszem, hogy lepaktáltak volna az alvilággal, mert akkor a fidesszel kellett volna szövetséget kötniük. ;)”
 • 6. dödike 2013. május 10. 08:30
  „Már nevet sem mernek tenni a közleményeikhez, egyre kevesebben vállalják névvel a hazugságokat.”
 • 5. embertelen 2013. május 10. 08:22
  „A fidesz vezére tévedésben van, a trafikbotrány még csak most kezdődik, a fidesz belső bomlásával. Ki tudja, hány kompromitáló hangfelvétel kerül még elő, jobb, ha a fideszesek egy kicsit félénken visszafogják magukat, mielőtt rájuk borul a bili, a teljes tartalmával együtt.”
 • 4. acsali 2013. május 10. 08:18
  „újra beindult a szoci gépezet, mint 1959-ben.”
 • 3. Jandex 2013. május 10. 06:09
  „Azért ehhez már kell pofa bőven!!! /mi lesz itt jövőre?! :)))/”
 • 2. Demalgon 2013. május 09. 23:57
  „Lelkiismeret, azt sem tudják mit jelent az. A mocskolódásuk meg a 2006-os év II. fordulóját idézi. Hataloméhes betegek a fideszesek.”
 • 1. háté 2013. május 09. 23:36
  „A fityesz- kdnp-nél aljasabb banda nem volt még!
  Budapest - Orbán szellemileg leépült, erkölcsileg pedig megsemmisült. Ezt mondta Róna Péter az oxfordi egyetem tanára a miniszterelnökről az ATV reggeli műsorában. Tegyük hozzá: pénteken reggel elmaradt a szokásos interjú a közrádióban. A miniszterelnök ezúttal nem osztotta az észt, nem fenyegette meg a nyugatot, és nem hazudott a magyaroknak.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szabadidő? Balaton! - Szemezgess heti ajánlatunkból

A Balaton egész évben napi szinten kínál érdekes programokat. Gyűjts ötletet szabadidőd eltöltésére,… Tovább olvasom