Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

Fiatal vállalkozók hete Győrben

Hetedik alkalommal rendezték meg a fiatal vállalkozók hetét hazánkban, amelynek egyik helyszíne Győr volt, ahol pályázati tanácsadáson is részt vehettek az érdeklődők.

Nemzetközi rendezvénysorozathoz csatlakozva rendezték meg Magyarországon a fiatal vállalkozók hetét. Célja, hogy közvetítsen a vállalkozók és a vállalkozás iránt érdeklődő fiatalok között. A Vállalkozás ünnepe programsorozat részeként a Mobilis Interaktív Kiállítási Központban két napon át, november 18-án és 19-én tartottak előadásokat helyi vállalkozók a regisztrált érdeklődőknek. Az előadások témája között szerepelt külföldre cégközvetítés és pályázatírási tanácsadás is.

A Fivosz Győr-Moson-Sopron megyei elnöke, Ollári Gergely értékelte a győri programokat: „A bemutatkozó cégek, előadók elégedetten jeleztek vissza, a látogatók száma pedig folyamatosan nő az elmúlt évekhez képest. Minden évben egyre több fiatal érdeklődik a fiatal vállalkozók hete iránt is. Tavaly például már több mint 7000 embert értünk el országosan. Győr-Moson-Sopron megyében az utóbbi években folyamatosan többen és többen kerestek meg minket, jöttek el szakmai rendezvényeinkre, kapcsolatépítő estjeinkre."

Az egyhetes programsorozattal párhuzamosan a Global Entrepreneurship Week világmozgalom keretében a világ 125 országában rendeznek hasonló programokat azonos céllal: közvetíteni a vállalkozók és az érdeklődő fiatalok között.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mindenki karácsonyfája már áll a győri Széchenyi téren

Hétfőig még egy kunszigeti udvar ékessége volt az az ezüstfenyő, amely már a Széchenyi téren áll,… Tovább olvasom