Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Fiatal tehetségekért állt a bál

A rászoruló tehetségekért és a cserediákprogramért állt a bál szombaton a győri Hotel Konferencia dísztermében. A Győri Rotary Club elnöke, Szabó Péter elmondta: több százezer forintra rúg az est bevétele.
A bál megnyitásakor a klubelnök beszámolt arról, hogy a Rotary százezres nagyságrendben támogatta idén és karácsony előtt az Anya- Csecsemő- és Gyermekotthont, amely a gyermekek személyre szóló megajándékozására fordította a kapott összeget. A klub segítette anyagilag ezenkívül a Kazinczy-napok megrendezését, többek között a kórházat támogató alapítványt és a Győri Tehetséges Fiatalokért Alapítványt. Idén a legfőbb célja az estnek a lapunkban bemutatott Molnár Benedek megsegítése. Mint Szabó Pétertől megtudtuk: a jótékony céllal a fellépők – például Németh Ottó gitárművész – is azonosultak, s minimális térítést kértek csak a szervezőktől.

Az este legszebb sztárvendége kétségkívül Péterke volt. A név ne tévesszen meg senkit: Péterke egy sugárzó kislány, akiért pajtásai összefogtak és cirkuszt rendeztek, valódi világszámokkal. Mindez nem hazugság, csak a kislány azóta harminchárom évvel idősebb lett, a film pedig – vagyis a „Keménykalap és krumpliorr" – igazi magyar klasszikus. Berkes Gabi – a név megint csak ne tévesszen meg senkit, a hölgy nem azonos a zenész Berkes Gáborral – musicaldalokkal szórakoztatta a közönséget.

Péterke Németországba költözött, ahol elsöprő sikereket aratott hangjával és tehetségével, Nürnbergben a legnépszerűbb klasszikusokat énekelte, mint például a My Fair Lady, a West side Story és a Cabaret.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Patkány a harmadik emeleten

Ön hogyan élné meg, ha harmadik emeleti lakásában a WC-fedelet felemelve egy termetes patkány… Tovább olvasom