Kisalföld logö

2018. 02. 22. csütörtök - Gerzson -2°C | 3°C Még több cikk.

E.ON: gáz- és villanyszámla fizetés komfort kártyával

A kártya több mint 3 millió ügyfél számára nyújt kényelmes és praktikus fizetési lehetőséget.
Gyors és biztonságos (támogatott megjelenés/információ)

Több mint 3 millió ügyfél számára nyújt kényelmes és praktikus fizetési lehetőséget az E.ON-csoport és a Cardnet Zrt. közös fejlesztésében megvalósult, POS-terminálon történő számlafizetés, illetve mérőfeltöltés. Az E.ON ügyfelei az ország több mint 600 pontján vehetik igénybe ez a korszerű szolgáltatást.

600 üzletben

A Komfort Kártyával lehetőség nyílik arra, hogy az E.ON ügyfelei több mint 600 üzletben, kisboltban, újságárusnál elhelyezett kártyaleolvasón keresztül fizessék ki esedékes számláikat vagy vásároljanak feltöltőkódot, aminek biztosítását egyre több önkormányzat építi bele a szociális támogatási csomagjába.
A részben EU-s támogatásból most megvalósult projektnek köszönhetően az ügyfelek a postai sorban állás elkerülésével és a banki átutalásnál felmerülő pluszköltségek nélkül a szokásos napi vagy heti bevásárlással összekötve fizethetik be számláikat vagy tölthetik fel előre fizetős mérőóráikat, ez utóbbit egyre több önkormányzat a szociális támogatás részeként biztosítja.

A hazánkban egyedülálló fejlesztés gyors és biztonságos megoldást kínál az ügyfeleknek. A rendszer segítségével az előre fizetős mérőórával rendelkező fogyasztók a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges feltöltőkódot bármelyik elfogadóhelyen meg tudják vásárolni. A jelenleg postai csekken fizető lakossági felhasználók pedig a csekkes fizetést válthatják ki az egyszerűbb fizetési móddal.

A mobilfeltöltéshez is használt POS-terminál és a Komfort Kártya segítségével azonosítható be az ügyfél, valamint a hozzá tartozó kiegyenlítetlen számlák legfontosabb adatai: megjelenik, hogy gáz- vagy villanyszámláról van-e szó, a fogyasztási hely címe, a számla összege és fizetési határideje. Az ügyfél dönti el, milyen fennálló tételeket kíván rendezni. A tranzakcióról bizonylatot kap, így egyszerűen nyilvántarthatja és igazolhatja befizetéseit.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Válaszokat vár a Magyar Szocialista Párt

Továbbra is több, az elmúlt hetekben nyilvánosan feltett kérdésre vár választ a Magyar Szocialista… Tovább olvasom