Kisalföld logö

2018. 04. 23. hétfő - Béla 13°C | 25°C Még több cikk.

Emberölés Gyarmaton - Kétmillió forint a nyomravezetői díj

A gyarmati emberölés gyanúsítottja egy 20-25 év körüli, 160-170 centiméter magas, normál testalkatú férfi.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást indított emberölés gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint december 22-én 7 óra 45 perc körül a gyarmati Fő úton lévő családi házba ismeretlen tettes anyagi haszonszerzés céljából hatolt be és a ház pincéjében bántalmazta az ott lakó, 80 éves sértettet. Az életveszélyes sérüléseket szenvedett idős férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, ahol néhány nappal később elhunyt.

Az elkövető egy 20-25 év körüli, 160-170 centiméter magas, normál testalkatú férfi. A bűncselekmény elkövetésekor egy fekete színű, bélelt kapucnis pulóvert viselt, ami középen végig zipzáros. A pulóver mintázata világos barna színű, 10-15 centiméter nagyságú négyzetek. A belső része világos, szőrme jellegű. A pulóver hasonlít a képen látható felsőruházathoz:

Fotó: rendőrség
Fotó: rendőrség


A tettes gyakori szóhasználata megszólításkor: "bátyja".

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az ismeretlen elkövetővel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságon (9024 Győr, Szent Imre út 2-4. szám), vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 107-es, illetve 112-es segélyhívó számokon vagy hívja a 06-96/417-329-es telefonszámot.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 2.000.000 (kétmillió) forint díjat ajánlott fel a nyomravezetőnek.

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során a hatóság rendelkezésére bocsátja. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére intézkedéseket tesz. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

A díjkitűzés annak nyilvános visszavonásáig érvényes.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Legek, legje - Minden idők legjobb évét zárta az Audi Magyarországon

Az Audi győri telephelyén mintegy kétmillió motor készült 2014-ben, továbbá mintegy kilencszázzal… Tovább olvasom