Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 1°C | 7°C Még több cikk.

Eltűnt a tábla Bakonyszentkirályon, nem állt meg a busz

"Bakonyszentkirály mellett, a főúton hetek óta hűlt helyük a megállót és a menetrendet jelző tábláknak" - mondta Olvasónk.

"Mióta az oszlop eltűnt, többször előfordult, hogy kimentünk a buszra, ami a menetrend szerinti időben jött is, csak éppen nem állt meg.

A buszsofőrök, akik nap mint nap erre közlekednek, tábla nélkül nem tudják, hol kell megállniuk? És még a várakozó emberek sem tűnnek fel nekik?" – panaszolta a Kisalföldnek egy bakonyszentkirályi olvasó, s kérte, nézzünk utána, hogy kinek a feladata az oszlop pótlása.

Papp Imre, a Bakony Volán Zrt. humánpolitikai vezetője elmondta: az indulási jegyzéket mindenütt a területileg illetékes Volán-társaság tartja karban. Hozzátette: ha az utasok panaszukról bejelentést tesznek, akár e-mailen (bakonyvolan@bakonyvolan.hu), akár telefonon (88/472-388), kivizsgálják azt, s szükség esetén azonnal intézkednek.

"A bakonyszentkirályi megállóval kapcsolatban semmilyen megkeresés nem érkezett hozzánk, s autóbusz-vezetőink sem jelezték a problémát, így eddig nem is tudtunk róla. A buszsofőröknek egyébként tábla nélkül is tudniuk kell, hogy hol kell megállni" – tájékoztatott Papp Imre.

A társaság lapunk megkeresésére utánanézett a problémának, s a humánpolitikai vezető közölte: "A 82-es úton, a lovardával szemben valóban hiányzik a tábla és a tartóoszlop, s ez a megálló hozzánk tartozik. Természetesen eleget teszünk kötelezettségünknek és pótoljuk a hiányzó táblát."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meglopták a táncosokat a Széchenyi téren

Nagy sikerű fellépésük alatt ellopták a Háromszék Erdélyi Állami Néptáncegyüttes pénzét és iratait a napokban. Tovább olvasom