Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Elsősegélynyújtás és csecsemőgondozás verseny Győrben - fotó

A Magyar Vöröskereszt Győr Város és Környéke Területi Szervezete idén is megrendezte a már hagyománnyá vált elsősegélynyújtás és csecsemőgondozás versenyét.

A VOKE Szárnyaskerék Hotel adott otthont 2013.04.30-án a csecsemőgondozás versenynek, ahol 2 általános és 3 középiskola mérte össze tudását.

Általános iskoláknál 2. helyen a Radnóti Miklós Általános Iskola csapata végzett (Suga Regina, Poór Natália,Tőkés Renáta felkészítő: Smuk Erszébet) és 1. helyen a Nádorvárosi Ének-Zenei Általános Iskola csapata: Csizmadia Bianka, Sopronyi Orsolya, Orsós Szabina győzedelmeskedhettek felkészítő védőnőjükkel, Smuk Erzsébettel együtt.
Középiskolai kategóriában is szoros volt a verseny. 3. helyen a Baross Gábor Közgazdasági és Két Tanítási Nyelvű Szakközépiskola csapata( Roncs Noémi, Biránti Beáta, Kiss Erika, felkészítőjük: Botkáné Katona Zita) csapata, 2. helyen a Bercsényi Miklós Közlekedési Középiskola- és Sportiskolai Módszertani Központ csapata (Németh judit, Tilai Dalma, Riegler Rebeka, felkészítőjük: Szabó Noémi) végzett, míg 1. helyen a Gyárvárosi és Szabadhegyi Főigazgatóság Szabadhegyi Magyar-Német Középiskola csapata: Nagyági Niké, Simonics Ramóna, Szabó Patrícia valamint felkészítőjük: Jánosáné Hammerl Zsuzsanna védőnő büszkén vehették át a győzelemért járó ajándékokat és oklevelet.

A két első helyezett képviseli városunkat az országos versenyen, mivel megyei forduló nem lesz.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Forgalomkorlátozás Abdán

A Diófa utca és Hunyadi utca csomópontjának átépítése miatt a kereszteződésben 2013.05.06. és… Tovább olvasom