Kisalföld logö

2017. 08. 19. szombat - Huba 19°C | 31°C Még több cikk.

Elnökváltás a Rotarynál

Székely László, aki a Rotary Klub Győr elnöki posztját látta el az elmúlt egy évben, s ahogy ez klubjuknál szokás, tegnap átadta ezt a szerepet tagtársának, Dombi Lászlónak.
Székely László elnöksége alatt az volt a terv, hogy húsz százalékkal növelik tagjaik számát és az elmúlt egy évben harmincról, harminchétre gyarapodott. Ennyi embert már nehezebb összefogni, de sikerült. Tradicionális jótékony célú nagy projektjeinket folytatták, s azok eddig jobbára fejekben őrzött forgatókönyveit rögzítettük is.

Dombi László alapító tagja a győri klubnak és szerinte az elmúlt tizenöt év alatt profi, eredményorientált, hatékony jótékony szervezetté vált. Tudja, nehezebb az adománygyűjtés a gazdasági viszonyok miatt, ezért is kell szerinte a Rotaryban többet dolgozniuk. A soros – úgy is mondhatjuk, hogy új – elnök úgy véli, sok jó akaratú ember van környékünkön is és ha konkrét célokat látnak, akkor hajlandók azt támogatni anyagilag is. „Kell a bizalom, hogy bízzanak abban az adakozók, hogy támogatásuk biztos eljut a rászorulókhoz, de a városban tudják a győri Rotary klubról, hogy ez akciónknál így is történik. Bíznak bennünk." – szögezte le.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bankkártya-hamisító bűnbandát fogtak el

A külföldiekből álló banda tagjait őrizetbe vették, a hamisításhoz használt eszközöket a rendőrség lefoglalta. Tovább olvasom