Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 2°C | 7°C Még több cikk.

Életmű Díjat adott át a Beőthy Képző- Iparművészeti és Irodalmi Társaság

A Beőthy Képző- Iparművészeti és Irodalmi Társaság 2012. január 25-én a Győr-Moson-Sopron megyei Kereskedelmi és Iparkamarában, ünnepélyes keretek között "Életmű Díj"-at adott át Vida Sándor debreceni vállalkozónak.
Az ünnepelt, tiszteletbeli tagként kapcsolódik a társaság rendezvényeihez. Művészi kovácsoltvas munkái templomokban, közösségi házakban, utcákon, tereken díszítik a környezetet.

Jótékonysági, szponzori tevékenységével is kiérdemelte a díjat. Vida Sándor a Történelmi Szent Lázár Ispotályos és Katonai Lovagrend nagyperjel helyettse és caládja ünnepelt díszvendégként örvendhetett a műsoros estnek.

A rendezvényen fellépő művészek között köszönhettük az Életmű Díj-as Sej Edit harmónika művésztanárt, Varga Zoltán citerán kísérte a Beőthy énekkart.

Galéria! Fotók: Szük Ödön

 Kecskés Rózsa "Életmű Díj"-as költő saját versét adta elő egyetemben két költő társával, dr. Sándorné Manyikával és H. Csuta Teréziával.
Simon M. Veronika, Munkácsy-érmes festőművész, a Szent Lázár Katonai és Ispotályos Lovagrend parancsnoka méltatta az ünnepelt munkásságát, férje, Enyedi Béla daltulajdonos éneke és gitárjátéka tette még színesebbé az ünnepséget.Ez alkalommal került átadásra az "Ég és Föld" című képzőművészeti pályázat nyertes alkotóinak díjátadása.

Locsmándi Betina pécsi egyetemi hallgató, Barth Krisztián frafikus művésztanár és Csendes Péter grafikus művész Leonardo-díjat vehetett át a Beőthy Társaságtól. A díjakat Beőthy Élő Hajnalka képzőművész adta át.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Albert Miklós orgonaépítő mester

Az Orgonakészítő KFT, Albert Miklós orgonaépítő mester 2012 januárjában végezte el a képeken látható… Tovább olvasom