Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Éjjelre lezárhatják a McDonald’s-udvart Győrben

Emberi ürüléktől piszkos, vizelettől büdös és részeg hangoskodók nyilvános italozóhelyévé vált Győrben az úgynevezett McDonald’s-udvar.
Vécének használják az udvart címmel írtunk arról, hogy emberi ürüléktől piszkos, vizelettől büdös és részeg hangoskodók nyilvános italozóhelyévé vált Győrben az úgynevezett McDonald’s-udvar és átjárója, ami csak pár méterre van a turisták információs központjától a történelmi belváros szívében. A közelben lakók emiatt aláírásgyűjtésbe kezdtek, mert ők és a közelben üzletet működtetők is tarthatatlannak érzik a helyzetet.

Somogyi Tivadar alpolgármester, a terület önkormányzati képviselője akkor azt ígérte, megszervez itt egy közös bejárást a tűzoltók, a rendőrök, a közterület-felügyelők és a hajléktalanellátás képviselőivel. Ez meg is történt nemrégiben, a szakemberek a helyszínen tájékozódtak a problémáról, találkoztak a lakosokkal. Az alpolgármester azt kérte tőlük, írják le szakmai javaslataikat, mit tartanak szükségesnek, megvalósíthatónak a megoldás érdekében. Például arra vonatkozóan is, hogy az egyik átjáró éjszakai lezárása milyen feltételekkel oldható meg. Somogyi Tivadar lapunknak elmondta, a szakvélemények birtokában intézkedik.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Imádság és szépség Győrszentivánon

A győrszentiváni Keresztelő Szent János-plébánián tartott kozmetikai és fodrászati tanácsadást… Tovább olvasom