Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Egy színpadon a cigánydalok királynőjével

A kilenc évvel ezelőtti Budai Parkszínpadi fellépését követően Bangó Margit pályafutásának negyvenedik évében látta elérkezettnek az időt, hogy újra sportcsarnoknyi ember előtt énekeljen. A tizenhétezres közönség tombolt, a Kossuth-díjas művész barátai, zenésztársai is felléptek a Papp László Sportarénában.
Aki ott volt a cigánydalok kiránynőjének estjén, bizonyára örökre a szívébe zárta az élményt, hisz Bangó Margit nemcsak magát, művészetét, de legkedvesebb barátait is vendégül látta a Sportarénában. A győri Jónás Alexandrának is kivételes élményt jelenett ez a nap, hisz a Kossuth-díjas művész a 13 éves, évek óta zenét és éneklést tanuló diáklány is meghívta, – vele egy színpadon énekelt.

– Fantasztikus lehetőség volt ilyen hatalmas tömeg előtt énekelni – mondta el megkeresésünkre a fiatal énekes, akinek nemcsak a legnagyobb példaképe, de az egyik tanára is Bangó Margit, akinek tanácsait mindig megfogadja. Mivel a művésznő is szívesen jön Győrbe, Szandrának kivételes megtiszteltetést jelentett a jubileumi koncertre való meghívás. Páratlan párost alkottak az Aréna színpadán, s a győri lány méltán lehet büszke arra, hogy a gálán együtt énekelhetett tanárával.

Jónás Alexandra kivételes élménynek tartja, hogy Bangó Margittal egy színpadon énekelt.
Jónás Alexandra kivételes élménynek tartja, hogy Bangó Margittal egy színpadon énekelt.


Győrben egyébként napokon belül – ha nem is ekkora közönség előtt – de az első magyarnóta bál megszervezésével lesz folytatás az Aranyhal étteremben január 23-án este 7 órától, ahol többek közt fellép Jónás Szandra, Nyári Márió, Kosári Judit, Kosár Szabolcs és ifjabb Járóka Sanyika.

Olvasóink írták

  • 1. t-a-ibi 2010. január 14. 16:33
    „Bangó Margit hangja gyönyörű,- előadása nagyon jó!
    Ha magáért a nótáért énekel, egyedülálló.

    De amikor a csapatával és tv-ék számára játssza magát, - minősíthetetlen.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gergely csatlakozott az etikai kódexhez

Győr – Mint az MSZP országgyűlési képviselőjelöltje örömmel csatlakozom ahhoz az etikai… Tovább olvasom