Kisalföld logö

2017. 12. 18. hétfő - Auguszta -3°C | 3°C Még több cikk.

Egy kistérség tizenegy nyugdíjasklubja

Tét - Idén katonadalokat adtak elő, jövőre betyárdalokkal készülnek találkozójukra a téti kistérség nyugdíjasklubjai. Ezúttal Tényő, legközelebb Mórichida lesz az idősek közös ünnepségének házigazdája.
A Sokoró Fesztivál keretében Tényőn rendezték meg a második kistérségi nyugdíjas-találkozót nemrégiben. A hagyományteremtő szándékkal megszervezett kulturális rendezvényen ezúttal a nyugdíjasszervezetek csoportjai katonadalokat énekeltek, a tényői dalkör pedig operettbetétekkel színesítette a műsort. Tizenegy idősekkel foglalkozó szervezet csaknem kétszáz taggal képviseltette magát az eseményen, amelynek főtámogatója ezúttal a Téti Kistérség Sokoróaljai Önkormányzatainak Több- célú Társulása volt.

A tizenkilenc település polgármesterét tömörítő társulás kiemelten kezeli és támogatja a kistérségi összefogással és részvétellel megvalósuló kulturális, sport- és turisztikai rendezvényeket.

Minderről Szakács Krisztián, a társulás munkaszervezetének vezetője, az idei rendezvény főszervezője tájékoztatta lapunkat. Azt is elmondta, hogy Nagy Ferenc volt győrszemerei polgármester, a rendezvénysorozat ötletadója és elindítója a nyugdíjasokért végzett munkája elismeréseként a megyei közgyűlés emlékérmét vehette át Kara Ákos alelnöktől. A találkozónak jövőre Mórichida lesz a házigazdája, ahol előreláthatóan betyárdalokkal várják az érdeklődőket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Balla Icát díszfallal köszöntötték

Győr - A győri díszpolgár, Balla Ica primadonna színészi pályafutásának 65. évfordulóján ünnepélyes… Tovább olvasom