Kisalföld logö

2018. 10. 17. szerda - Hedvig 9°C | 22°C Még több cikk.

Dugó alakulhat ki a belvárosban

Járdaépítés kezdődött a győri Bajcsy-Zsilinszky úton, a munkálatok a Czuczor utca–Aradi vértanúk útja közti szakaszt érintik.
A régi járdát, parkolót elbontják, helyette új épül olyan (szürke) térkőből, mint az Arany János u. díszburkolata. Hangulatában tehát már ez az utca sem „lóg ki" környezetéből.

A munkát először az utca déli oldalán végzik el, ugyanis az északi oldalon van hely a szükséges anyagok lerakodására. Az építés körülbelül szeptember végéig tart.

SMS
Tegnap a Teleki utcáról kanyarodtam a Bajcsy-Zsilinszky útra, de nem tudtam továbbmenni, körbe kellett kerülnöm, mert a Czuczor Gergely utcától lezárták. Miért és meddig?
Ez idő alatt nem kell állandó és teljes lezárás. Az erre közlekedők mindenesetre készüljenek fel rá, hogy a munkagépek miatt időszakonként nem lehet behajtani a szóban forgó útszakaszra. Amikor pedig lehet, akkor is óvatosan közlekedjenek az erre járók, számítsanak dugókra is. Aki teheti, a következő körülbelül egy hónapban a belvárosban járva tervezzen más útvonalat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

''Mediterrán'' gaztenger

Lázár Orsolya nem sokáig örülhetett felhőtlenül a család új otthonának a ménfőcsanaki Mediterrán lakóparkban: kiderült, hogy az új társasház melletti üres telken derékig érő parlagfűtenger nődögél, így augusztustól októberig számolnia kell a tüsszögéssel, orrfolyással, könnyezéssel – s elnézve a környéket, egyhamar nem is számíthat változásra... Tovább olvasom