Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 25°C Még több cikk.

Dr. Papp László lesz Győr új jegyzője?

Alig ezerlakosú körjegyzőség éléről kerülhet a megyeszékhelyre Győr új jegyzője.
A Kisalföld megbízható városházi forrásokból úgy értesült, hogy dr. Papp László, két tóközi kisközség, Fehértó és Bezi nemrégiben leköszönt körjegyzője a várományosa a győri polgármesteri hivatal jegyzői posztjának. Úgy tudjuk, hogy a szakembert e minőségében már be is mutatták a városházi apparátusnak, így a pályázat kiírása formalitásnak tűnik.

Ahogy arról múlt pénteken beszámoltunk, a közgyűlés csütörtöki ülésén a képviselők zárt ülésen döntöttek arról, hogy dr. Kovács Lajos eddigi jegyző közszolgálati jogviszonyát december 2-i hatállyal, közös megegyezéssel megszüntetik. Az átmeneti időben dr. Horváth Klára aljegyző látja el a jegyzői teendőket.

Lapunk az érintettet tegnap nem tudta elérni. Megkerestük Golubkovics Pétert, a városháza kommunikációs vezetőjét, aki nem kívánta kommentálni értesülésünket. Hozzátette ugyanakkor, hogy dr. Papp László biztosan pályázni fog, de a döntést a közgyűlés hozza meg. Megjegyezte azt is: erre várhatóan még idén sor kerül.
Dr. Papp László korábban jegyzői, körjegyzői állásokat töltött be Püskin, Öttevényen, Rábapatonán. 2003 májusától a Győrsövényház–Fehértó–Bezi, 2004. január 1-jétől a Fehértó–Bezi körjegyzőséget vezette egészen 2006 októberéig, s közben Farádon is helyettesített.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bankkártyát és táskát loptak

Ismeretlen tettes szeptember 19-én 15 óra 50 órakor Győrben, az egyik Bercsényi ligeti üzletben… Tovább olvasom