Gyűjtse össze az érdekes cikekket a címek mellett lévő később elolvasom ikonokkal!

Győr-Moson-Sopron - kisalfold.hu

2015. 08. 29. szombat - Beatrix, Erna

Még több

Itt vagyok: Nyitólap > Győr hírei, győri hírek > Dinoszaurusz a győri strandon

Dinoszaurusz a győri strandon

Különféle szórakoztató, ügyességi és tanulságos programok várják a családokat a Minimax Kölyök Strand hétvégén kezdődött hathetes gyermekfesztiválján. A játék mellett jócskán akad lehetőség a hűsítő csobbanásra is.

kisalfold.hu - 2012.07.02. 08:03
Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Vasárnaptól augusztus 12-ig a szokásosnál mozgalmasabb lesz az élet a Rába Quelle fürdő szabadtéri strandján, medencéiben és csúszdáin.

A már hagyományos Minimax Kölyök Strandon hat hétig, mindennap 10-től 18 óráig különféle témák köré szervezett szórakoztató, ügyességi és tanulságos családi programok várják a gyerekeket, szülőket, nagyszülőket egyaránt.

Mindemellett a gyerkőcök találkozhatnak az ismert mese-tévécsatorna kabalafiguráival, Picicicával, Macikutyával, Minivel és Maxszel, valamint a mindig barátságos dinóval, akivel akár még fotózkodni is lehet.

A Minimax Kölyök Strand első hetében a „varázslatos természet
A Minimax Kölyök Strand első hetében a „varázslatos természet" titkaival ismerkedhetnek a gyerekek és a felnőttek animátorok segítségével. Fotó: Mészáros

Az első hét témája az UniverZoom, így többek között játékos formában, animátorok segítségével ismerkedhetnek meg a gyerekek a csodálatos emberi test, a varázslatos növény- és állatvilág titkaival, környezetünk védelmével.

Sok más mellett kipróbálhatják érzékeiket, hangmemóriájukat, tapintásukat, látásukat és szaglásukat, piramisjáték segítségével megismerkedhetnek az egészséges táplálkozás szintjeivel, "huncut" állatröntgenképeket tanulmányozhatnak, megforgathatják a környezetkímélő, képzeletbeli szélerőmű fa fogaskerekeit, ökohorgászaton kipecázhatják a vízbe nem illő, azt szennyező tárgyakat és játékos tapasztalatot szerezhetnek a szelektív hulladékgyűjtés lényegéről is.

A nyitónapon szinte megállás nélkül akadt dolga a minimaxos animátoroknak, hiszen szüntelenül érkeztek a sátrakhoz, játékokhoz az érdeklődő, kíváncsi gyerekek és felnőttek. Kérdeztek, játszottak, kipróbálták a különleges szerkezeteket.

Sokszor hangzott el a gyerekszájakból: "Hát ez szuper!" Aztán aki a szinte már trópusi hőségben egy kis hűsre vágyott, megmártózhatott, pancsolhatott a kellemes vizű medencékben, „rodeózhatott" egyet a csúszdán, vagy sétálgathatott a permetkapu alatt.

A szervezőktől kapott információ szerint attól sem kell tartani, ha az idő esetleg a hat hétben valamikor borúsra, esősre fordul, mert a kicsiknek-nagyoknak akkor sem kell unatkoznia.

Megosztás: Facebook Twitter E-mail

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

Cikkajánló

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...