Kisalföld logö

2018. 03. 17. szombat - Gertrúd, Patrik -1°C | 9°C Még több cikk.

Csendszárnyakon Cs. Németh Margittal

Győr - Alig negyvenévesen, többféle betegség miatt lett rokkantnyugdíjas, hatalmas akaraterejével, türelmével mégis kilábalt a félelmetes kórból. Cs. Németh Margit ma boldog ember, megtanulta: semmit nem adnak ingyen, a boldogulásért, a sikerért nagyon meg kell dolgozni.
Sokat olvasott, s a gyógyszerek helyett a természetes gyógymódokra, a természet patikájára esküszik. Éppen öt éve úgy érezte, muszáj leírnia mindazt, ami eszébe jut – valahogy így kezdődött az írás, amelynek eredményeként tavaly megszületett első verseskötete. Ennek bevételét a kisbácsai templom szépítésére ajánlotta fel. Annyi pozitív visszajelzést kapott az ismerősöktől és ismeretlenektől, hogy újabb kötet írásába fogott, amelyet az idei Győri Könyvszalonon mutattak be nagy sikerrel. Cs. Németh Margit Csendszárnyakon című könyvének bevételét adventben óvodai játékok vásárlására szánja – a tündéreket ezúttal a kisbácsai óvodába „irányítja".

Még az ismeretlenek is újabb kötetre biztatták. Fotó: Harcsás Judit
Még az ismeretlenek is újabb kötetre biztatták. Fotó: Harcsás Judit

Cs. Németh Margit szerint szükségünk van a csendre, az elmélyülésre, a benne fogant gondolatokra. A nyugdíjas asszony második kötetének bevételét a kisbácsai óvodának ajánlja fel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Munkarendváltozás

Győr - A megyei egészségbiztosítási pénztár és a Magyar Államkincstár Családtámogatási és Szociális… Tovább olvasom