Kisalföld logö

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 10°C | 17°C Még több cikk.

Burkolatjavítás az M1-esen - Torlódás lesz szerdától

Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán négy, egyenként néhány száz méteres szakaszon zajlanak majd a munkák, melyek idejére egy sávra szűkül a forgalom.

A marási és újraaszfaltozási munkák 2015. március 18., szerda reggeltől a hét végéig várhatóan minden nap 8 órától zajlanak majd, melyek idejére sebességkorlátozás mellett egy sávra szűkül a forgalom.

Tekintettel az erős forgalomra, illetve a munkák elhúzódó jellegére, jelentős torlódásokkal kell számolniuk az arra utazóknak. A rendőrséggel egyeztetve, ha jelentősebb torlódás alakulna ki az M1-es autópálya főváros felé vezető oldalán, akkor a személyautókat az első lehetséges ponton leterelhetik a pályáról.

Azok a közlekedők, akik szeretnék elkerülni az érintett szakaszt, az M1-es autópálya 42-es kilométerszelvényénél, az Óbarok csomóponton keresztül tudnak az 1-es főútra lehajtani és az autópálya 25-ös kilométerszelvénynél, Herceghalomnál tudnak ismét felhajtani az autópályára.

Az autópályákon zajló munkálatokhoz kapcsolódó korlátozásokról a társaság folyamatos tájékoztatást ad Útinform szolgálatán keresztül, de a közlekedők érdeklődhetnek a cég megyei és autópálya diszpécserszolgálatainál is, elérhetőségeik megtalálhatóak a www.utinform.hu weboldalon.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a munkavégzés során megnövekedett menetidők, esetleges kellemetlenségek miatt a közlekedők türelmét és megértését kéri.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyugdíjasegyetem elsősökkel és törzsvendégekkel

Már az egyetemi csarnok lelátóin is sok sort megtöltöttek a szenior hallgatók a Nyugdíjasegyetem… Tovább olvasom