Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Bokréta az ETO Parkban

Győr - Tarsoly Csaba, a Quaestor csoport elnök-vezérigazgatója megemelte sisakját az építők teljesítménye előtt az ETO Park mai bokrétaünnepén. Nemcsak a szó átvitt értelmében, hanem, a valóságban is. Az épület immár szerkezetkész állapotú, ezt ünnepelték az építtetők, az építők (a fővállakozó Integrál-Hexa Zrt. és a többi cég dolgozói), valamint a város vezetői. Látványtervek.

Olvasóink írták

 • 9. Accentos 2008. április 29. 07:56
  „FBali:bocs,nem akartam senkit megbántani,nem ez volt a célom.nyilván ahogy nekem az én környezetem szimpatikus,ugy másnak a sajátja.mégegyszer bocs.”
 • 8. FBali 2008. április 28. 21:14
  „Accentos!
  Igazad van, de azért ne gettózd le egyik lakótelepet se. (főleg hogy a szó mást jelent, mint amire gondoltál) Ahogy Ön Gyárvárosban, úgy én Marcalvárosban szeretek lakni, aminek rengeteg oka van...
  Kár leszólni bármelyik városrészt!”
 • 7. Accentos 2008. április 28. 09:37
  „Kedves győri man!
  Ostobasága felháborítóan határtalan!nemtudom,ön Győrnek melyik részén élhet,de nem hiszem,hogy sűrűn megfordulna Gyárvárosban.Méghogy putri????? legyen olyan kedves,végigsétálni az Ipar úton,az Eto stadion előtt,állatkert felé,ugy gondolom,ezek az elmult években elég sokat szépültek.a Mátyás templomot is hamarosan felújítják,az előtte levő térrel együtt.valóban van olyan rész,ami még a régi időket idézi,de idővel azok felujitására is sor kerül.ha ön győri,akkor a stadiont ön is kapja,nem csak mi,körülöte élők.Egyébként nem vagyok Gyárvárosi,Győr más részén nőttem fel,csak nemrég költöztem ide,de nem bántam meg,ezerszer inkább ez,mint Adyváros,vagy Marcalváros gettói.A többieknek: én is szenvedek a portól,de kibírom,mert nem fog egy életen át tartani,cserébe büszkék lehetünk rá.arról nem beszélve,hogy lakásaink árai jelentős mértékben emelkedni fognak!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  szép hetet minden fanyalgónak!”
 • 6. győri_man 2008. április 26. 07:07
  „gyárváros egy putri, örüljetek hogy ilyen komoly és szép épületet kaptok + rendbeteszik a környékét is...”
 • 5. mtt 2008. április 26. 07:01
  „T. Hozzászólók, nézzék a jó oldalát, olyan is van nyilván. Lesz Győrnek egy gyönyörű, lehet hogy országosan páratlan stadionja. Biztosan, akkor büszkék lesznek arra, hogy Önök ott laknak, közvetlenül emellett az impozáns építmény mellett. Csak kérem, gondoljanak arra, amit az Olajgyár helyén szeretnének építeni, szárnyalni fognak az ottani ingatlan árak, mihelyt megépül a Konferencia-palota. Mind ezek után kitartást kívánok, meglátják, milyen felemelő érzés lesz majd látni, ha teljesen kész lesz, méltán lesznek rá büszkék mint Önök, mint az össze győri lakos. Szép napot.”
 • 4. FBali 2008. április 25. 21:58
  „Ha mindig ott és akkor lenne építkezés, ahol és amikor senkit nem zavar, sose épülne semmi. Lehetne nézni a jó oldalát is, például hogy az ott lakók az ölükbe kapnak olyan lehetőségeket, amiért más buszozgathat 20-30-40 percet. Nem lehet kellemes kéthetente ablakot mosni, de el kell viselni, küülönben nem fejlődne a város.”
 • 3. Iringo 2008. április 25. 18:01
  „Az Ipar úti lakosok sem repesnek az örömtől, higgyék el! A kedvező vélemény nyilván Ferenczy képviselő úr véleménye...de ő könnyű helyzetben van, mert az építkezéstől távol, egy csendes utcában lakik...onnan könnyű ám örülni!!!”
 • 2. szenvedő alany 2008. április 25. 17:16
  „Bocsánat! Ismét Szenvedő alany. Az előbb figyelmetlenül olvastam a cikket, ugyanis az említett urak nem kalapban, hanem sisakban voltak.”
 • 1. szenvedő alany 2008. április 25. 17:08
  „Szép dolog, hogy Tarsoly Csaba megemelte kalapját azépítők előtt, Borkai Zsolt pedig azon örvendezett, hogy Gyárváros különösen örül ennek a beruházásnak. / A város költségvetéséből úgysem jutott ennek a városrésznek egy fillér sem/ Viszont elfelejtették megemelni nem létező kalapjukat a Nagysándor József utca 6 db társasházának lakói előtt,akik évek óta tűrik az építkezéssel járó kellemetlenségeket. Ablakot nyitni évek óta nem tudunk, mert vastagon száll a legkisebb szél esetében is a helyben összezúzott beton pora.Nem győzünk ablakot pucolni. A házak előtt parkoló autókat vastagon lepi a por, ha eső esik a teherautóik hordják ki az útra a sarat,melyet nagy ritkán tessék-lássék módon takarítani szoktak. A munkásokat valóban dícséret illeti, mert hóban, fagyban ,esőben, tűző napon egyforma intenzítással dolgoztak.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hülyítés forever - megyei közgyűlés

A megyei közgyűlés végére már mindenki nevetett, a reggeli hangulatnak nyoma sem maradt, ki… Tovább olvasom