Kisalföld logö

2017. 06. 25. vasárnap - Vilmos 22°C | 32°C Még több cikk.

Bemutatták a győri Big Bent

Török Attila, a Laurus Invest Hungary munkatársa vezetésével tegnap délelőtt Győrött bemutatták a sajtónak az új exkluzív szórakozóhelyet.
A százszázalékos magyar tulajdonban lévő társaságnak hat hazai városban működik hasonló egysége, a március 9-én megnyíló győri lesz a nyolcadik. A pazar pompával berendezett Big Ben Club órája gongütései – a cég várakozásai szerint – egyben akár a Baross út színvonalas megújulásának kezdetét is jelenthetik.

Az éttermet, kávézót, borszalont, szivarszobát, színpadot és táncparkettet, különtermet, játék- és kártyaszalont magában foglaló szórakozóhely nem tolakodó, de fontos kellékei a játékgépek és a rulettasztal.

A kaszinószellem azonban nem nyomja rá bélyegét a helyre, azt ötvözni igyekeztek a „szórakozás, a kultúra és a vendéglátás fogalmával" – amint a cégismertetőben is megfogalmazták. A házra ugyan clubot írtak ki, de nyitott, nem kötelező a tagság. A nyíltság jegyében terjesztette a társaság mintegy 105 ezer győri és környékbeli címre a Big Ben Times című ingyenes kiadványát is, bemutatva tevékenységét. Aki tagsági kártyát vált, annak természetesen különböző kedvezmények járnak a komplexum nyújtotta szolgáltatásokból. A hely egyetlen „hendikepje" a szűkös parkolási lehetőség a körülötte lévő területen. A cég bízik benne, hogy a közeli foghíjtelken parkolóházat épít a város, szerintük ez a Baross út színvonalas átalakításához egyébként is elengedhetetlen.
Török Attila elmondta, nyitás után minden érdeklődő bátran „nyissa rájuk az ajtót" – amúgy fotocellával működik –, a fogyasztás, a szolgáltatások igénybevétele nem kötelező. A klub rendkívül udvarias, jó modorú, képzett munkatársai – hatvan új munkahely létesült a beruházással a belváros szívében – minden kezdeti idegenkedést feloldanak. A vendégeknek, miután már mindent végignéztek, ajánlható, hogy vessenek egy pillantást a mellékhelyiségekre is. Megéri. További részletekért a nyitásig az érdeklődők kattintsanak a www.bigbenclub.hu weblapra.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tizenkilenc év alatt ''kinőtte magát'' a Krúdy

Kinőtte az iskola épületét a győri Krúdy-középiskola, az igazgató szerint legfeljebb egy évig… Tovább olvasom