Kisalföld logö

2017. 01. 17. kedd - Antal, Antónia -6°C | 1°C

Belterületi vízrendezés Kisbajcson

Nemrég írták alá a ˝Kisbajcs község belterületi vízrendezés I. ütem˝ című projekt támogatási szerződését, mely alapján 58,6 millió forint támogatásban részesül a község a Nyugat-dunántúli Operatív Programból. A munkálatok a jövő évben kezdődnek.

Az önkormányzat már korábban elkészíttette a település vízrendezésének terveit. A teljes belterületi vízrendezés tervének átvizsgálása után az önkormányzat úgy döntött, hogy a beruházást ütemekre bontják és az I. ütemként megjelölt részre pályázatot nyújtanak be.

A közel 69 millió forintos összköltségvetésű projekt keretében az elnyert támogatással megvalósul a település központi részének, a Kossuth Lajos utca, a Győri út és az Arany János utca egy-egy szakaszának vízelvezetése, illetve a közigazgatásilag Kisbajcshoz tartozó Szőgye belterületi vízrendezése.

– A napokban választotta ki a képviselő-testület közbeszerzési eljárás keretén belül a kivitelezőt, az Arvia Építő Kft.-t. A tényleges építési munka jövőre kezdődik.

A projekt szervesen illeszkedik az önkormányzat stratégiai célkitűzéseihez, ugyanis távlati cél a vízrendezési probléma egész településre kiterjedő megoldása – adta hírül Kamocsai Sándor polgármester.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Volt már napi kilenc esete is a győri speciális gyermekmentőnek

A Magyar Gyermekmentő Alapítvány az Országos Mentőszolgálattal közösen korszerű gyermek mentőellátást biztosít. Győrben is működik szupermentő. Tovább olvasom