Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 24°C Még több cikk.

Befejezték a beszakadt útburkolat javítását az M1-esen, Győrszentivánnál

Csütörtök 16 órakor befejezték a munkákat, az érintett útszakaszon teljes szélességében zavartalanul halad a forgalom.
Az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán a 114-es kilométerszelvénynél, Győrszentiván térségében a leállósáv burkolata eddig tisztázatlan okok miatt szerda 15 órakor beszakadt. A helyreállítási munkák elvégzéséhez a külső sávot és a leállósávot lezárták.

A végleges javítási és aszfaltozási munkákat a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai csütörtök 16 órakor befejezték, a külső és a leállósávon a forgalomkorlátozást megszűntették. Az érintett útszakaszon teljes szélességében zavartalanul halad a forgalom.

Szerdán írtuk:


Nagy a dugó, mit tapasztal?

Küldjön fotót az autópályáról: tudosito@kisalfold.hu

19.00 - A helyreállítási munkák elvégzéséhez a külső sávot és a leállósávot lezárták. A végleges javítási és aszfaltozási munkákat a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai előre láthatólag december 4-én fejezik be.

A Hegyeshalom felől Budapest irányába közlekedők az útszakaszt az M1-es autópályáról Győrön keresztül az 1-es főútra letérve tudják kikerülni, majd az M19-es autóúton térhetnek vissza az M1-es autópályára.
Beszakadt az M1-es autópálya Győrszentivánnál - az MTI felvételei.


17.22

"Szerda délután az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 114-es kilométerszelvénynél, Győrszentiván térségében a leállósáv burkolata eddig tisztázatlan okok miatt megsüllyedt, beszakadt.

A helyreállítási munkák elvégzéséhez a külső sáv lezárása is szükséges, az autópálya jelentős forgalma miatt pedig már több, mint 3 kilométeres torlódás alakult ki.

A végleges javítási és aszfaltozási munkákat várhatóan csütörtökön tudják befejezni szakembereink. A nagyobb torlódások elkerülése érdekében az autósok Győrön keresztül az 1-es főúton tudnak kerülni, majd az M19-es autóúton térhetnek vissza az M1-es autópályára" - közölte Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályvezetője.

16.06

Az M1-es autópálya 114-es kilométerszelvényénél a Budapest felé vezető bal pályatesten december 3-án 15 órakor az útburkolat beszakadt. A javítási munkálatok idejéig az érintett útszakaszon a külső és a leállósávot lezárták, a forgalmat a belső sávra korlátozták.

Az érintett útszakaszon forgalomtorlódásra lehet számítani - tájékoztat honlapján a rendőrség.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mikulásvonat indul a Bakonyba pénteken!

A Győrből és Veszprémből vonattal érkező gyermekek és kísérőik a téli, erdei környezetben… Tovább olvasom